Logo sk.boatexistence.com

Bolo jedlo zrušené?

Obsah:

Bolo jedlo zrušené?
Bolo jedlo zrušené?

Video: Bolo jedlo zrušené?

Video: Bolo jedlo zrušené?
Video: А вам нравится крем-чиз?🤭#shorts #кондитер #торты #кремчиз #сборкаторта #историиизжизни #истории 2024, Smieť
Anonim

Zrušenie poplatkov CGT súvisiacich s ATED Poplatky CGT súvisiace s ATED budú zrušené podľa Zákona o financiách 2019 s účinnosťou od 6. apríla 2019, po tomto dátume bude príslušný daňový režim pre spoločnosti likvidácia rezidenčného majetku v Spojenom kráľovstve bude daňou z príjmov právnických osôb v Spojenom kráľovstve.

Platia britské spoločnosti?

ATED je ročná daň splatná najmä spoločnosťami, ktoré vlastnia obytné nehnuteľnosti v Spojenom kráľovstve v hodnote viac ako 500 000 £.

Čo je to CGT?

Ročná daň z uzavretých bytov Daň z kapitálových výnosov („ATED CGT“) ATED CGT je poplatok súvisiaci s likvidáciou rezidenčných nehnuteľností vysokej hodnoty, ktoré sú v držbe neprírodných osôb (''NNP'') av rámci režimu ATED.

Prečo bolo predstavené jedlo?

Ročná daň z uzavretých bytov (ATED) bola zavedená ako súčasť balíka opatrení, ktorých cieľom je znížiť atraktívnosť nepriamo držať vysokohodnotné rezidenčné nehnuteľnosti v Spojenom kráľovstve, napr. prostredníctvom spoločnosti, aby ste sa vyhli alebo minimalizovali dane, ako je kolková daň z pozemkov (SDLT) pri následnom nakladaní s majetkom.

Na čo slúži ATED?

Ročná daň z obydlí v uzavretých priestoroch (ATED) je ročný poplatok za obydlia v Spojenom kráľovstve, ktoré vlastní nefyzická osoba (NNP), napr. a company Ak sa nežiada o úľavu, uplatňuje sa ATED. Neplatí pre jednotlivcov. ATED je splatný ročne vopred do 30. apríla a do tohto dátumu je potrebné podať aj priznanie.

Odporúča: