Logo sk.boatexistence.com

Čo je to pufrovaný vitamín C?

Obsah:

Čo je to pufrovaný vitamín C?
Čo je to pufrovaný vitamín C?

Video: Čo je to pufrovaný vitamín C?

Video: Čo je to pufrovaný vitamín C?
Video: ZAZ - Je veux (Clip officiel) 2024, Smieť
Anonim

Pufrovaný vitamín C kombinuje vysoko vstrebateľnú formu vitamínu C spolu s tlmivými minerálmi horčík, draslík a vápnik, čo umožňuje vyššie dávky bez žalúdočných ťažkostí a podporuje správnu svalovú relaxáciu a kontrakcie.

Je pufrovaný vitamín C lepší ako bežný?

Ďalší dôvod je najdôležitejší, a to fakt, že pufrovaný vitamín C je „pufrovaný“. Tým, že je pufrovaný vápnikom, horčíkom a draslíkom, je šetrnejší k vášmu žalúdku. Potom môžete túto formu vitamínu C užívať vo vyšších dávkach, vďaka čomu je veľmi účinná na budovanie vášho imunitného systému.

Aký je rozdiel medzi pufrovaným vitamínom C a bežným vitamínom C?

Minerálne askorbáty, ako je askorbát vápnika a horčíka, sa často nazývajú „tlmený“vitamín C. Mnoho ľudí považuje tieto za jemnejšie formy vitamínu C, ktoré črevá lepšie znášajú. Pri užívaní vyšších dávok je však dôležité zvážiť sprievodnú dávku minerálov (vápnik, horčík atď.).

Aké sú vedľajšie účinky pufrovaného vitamínu C?

Môže sa vyskytnúť hnačka, zápcha, nevoľnosť, vracanie, kŕče/bolesť brucha alebo pálenie záhy. Ak niektorý z týchto účinkov pretrváva alebo sa zhoršuje, okamžite to oznámte svojmu lekárovi alebo lekárnikovi.

Aká je najúčinnejšia forma vitamínu C?

1: Kyselina askorbová Ako najznámejšia a dobre preskúmaná forma vitamínu C v hre starostlivosti o pleť je najúčinnejšia pri penetrácii kožná bariéra. Pri správnom zložení pri pH nižšom ako 4 má tento typ vitamínu C skvelé účinky proti starnutiu pre normálne typy pleti.

Odporúča: