Logo sk.boatexistence.com

Ovplyvňuje antialiasing procesor?

Obsah:

Ovplyvňuje antialiasing procesor?
Ovplyvňuje antialiasing procesor?

Video: Ovplyvňuje antialiasing procesor?

Video: Ovplyvňuje antialiasing procesor?
Video: Сравнение NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti и GTX 1080 2024, Smieť
Anonim

Nastavenia hry, ktoré majú vplyv na využitie procesora, závisia hlavne od samotnej hry a čiastočne aj od použitej kombinácie hardvéru. … Napríklad MLAA (morfologické vyhladzovanie) je veľmi náročné na CPU, na druhej strane MSAA (multi-vzorkové vyhladzovanie) je veľmi viazané na GPU.)

Ovplyvňuje anti-aliasing GPU alebo CPU?

Prémiový člen. rozlíšenie je takmer všetko gpu, rovnako ako Anti Alias. Pri zvyšovaní AA potrebujete stále viac pamäte GPU. V skutočnosti vyššie rozlíšenia závisia viac od GPU ako nižšie rozlíšenia.

Mám zapnúť alebo vypnúť anti-aliasing?

V skratke, by ste mali zapnúť anti-aliasing, ak sa snažíte získať čo najlepší obraz, aký môžete získať a hráte hru v jednom režim hráča. Ak chcete mať najväčšiu šancu vyhrať súťažnú hru online, potom je dobré vypnúť antialiasing.

Do akej miery ovplyvňuje anti-aliasing výkon?

Zvýšenie vyhladzovania o jeden multiplikačný krok (napríklad 2x až 4x) často zníži výkon o až 2-5 snímok za sekundu. FSAA je skratka pre Full Screen Anti-Alias.

Ovplyvňuje tieň procesor?

Napríklad to úplne závisí od hry – tiene v Assetto Corsa sú veľmi náročné na procesor, zatiaľ čo v Arma 3 ich vykresľuje procesor pri nižších nastaveniach, ale GPU pri vyšších nastaveniach.

Odporúča: