Logo sk.boatexistence.com

Kto je scott sterling volejbal?

Obsah:

Kto je scott sterling volejbal?
Kto je scott sterling volejbal?

Video: Kto je scott sterling volejbal?

Video: Kto je scott sterling volejbal?
Video: Скотт Стерлинг Волейбол | ЗА КУЛИСАМИ 2024, Smieť
Anonim

Scott Sterling je postavou Štúdia C. Je futbalovým a volejbalovým hráčom univerzity Yale, ktorý má tendenciu udrieť loptou do tváre. Sterlingova popularita vzrástla v prvý deň, keď ho videli. Do konca týždňa malo jeho video viac ako desať miliónov videní.

Je Scott Sterling skutočný volejbalový hráč?

Bude ťažké zabudnúť na tú nádhernú scénku BYUtv, v ktorej fiktívny Scott Sterling dostal úder do tváre počas volejbalového zápasu. Ale to nebolo skutočné Okolo tohto videa od Matta China nie je veľa kontextu, no týmto volejbalovým hráčom sa v tej chvíli stal Scott Sterling.

Aké je skutočné meno Scott Sterlings?

Scott Sterling, ktorého hrá Matt Meese, je legendárny futbalový brankár, ktorý je známy tým, že svojou neporaziteľnou tvárou blokuje strely. Tiež ho vidno hrať volejbal.

Skutočne dostal Matt Meese zásah?

Štúdio C Matt Meese bol opakovane udieraný do tváre futbalovou loptou @ Team Coco. Interpret zo štúdia C je známy svojou úlohou futbalového brankára, ktorý používa svoju tvár. Na radosť členov jeho skečovej skupiny bolo veľa hitov skutočných.

Kto vytvoril Scotta Sterlinga?

14 skupina zverejnila video „Top Soccer Shootout Ever With Scott Sterling“, náčrt od herca Matta Meese, ktorý má teraz viac ako 11 miliónov videní.

Odporúča: