Logo sk.boatexistence.com

Prečo existujú mäkké obmedzovače?

Obsah:

Prečo existujú mäkké obmedzovače?
Prečo existujú mäkké obmedzovače?

Video: Prečo existujú mäkké obmedzovače?

Video: Prečo existujú mäkké obmedzovače?
Video: Prečo CENA nových a jazdených automobilov RASTIE? 2024, Smieť
Anonim

Možno tvrdiť, že mäkký obmedzovač je lepší pre cestné autá, pretože kladie menšie namáhanie rôznych komponentov hnacieho ústrojenstva a ak je vynútený, udrží otáčky motora na nastavenom maxime namiesto toho, aby ste dosiahli „odskok“, ktorý dosiahnete, ak budete držať plyn pritlačený na tvrdom obmedzovači.

Aký zmysel má mäkký obmedzovač?

Mäkké obmedzovanie je v podstate aplikácia procesu typu mäkkého kolena na obmedzovač. Mäkké obmedzujúce kruhy vrcholy zvuku umožňujúce vytlačenie horúceho signálu na pásku alebo disk bez orezávania. Je to užitočné najmä pri digitálnom nahrávaní.

Prečo Audi používa mäkké obmedzovače?

Potrebujem sa vzdelávať; čo je mäkký obmedzovač…? Je to obmedzovač otáčok v neutrále pri niečom ako 3000 alebo 4000 ot./min. Prestane vás tam sedieť, vytáčať to šialenstvo a všetkých otravovať. Zdá sa, že všetky nové Audi ho už majú, rovnako ako niektorí iní výrobcovia.

Prečo majú autá neutrálne mäkké obmedzovače?

Registrovaný. Mnoho výrobcov pridalo do svojich vozidiel obmedzovač otáčok na obmedzenie maximálnych otáčok pri neutrále alebo pri parkovaní v snahe chrániť motor pred zbytočným opotrebovaním a v konečnom dôsledku znížiť nároky na záruku na hnacie ústrojenstvo.

Dokážete sa zbaviť mäkkých obmedzovačov?

Ako odstrániť obmedzovač otáčok? Tento elektronický riadiaci modul, ktorý obmedzuje množstvo otáčok za minútu, aby sa ochránil váš motor pred poškodením, sa nedá fyzicky odstrániť. Máte však možnosť zmeniť zásoby ECU pomocouvysokovýkonnej ECU. Tento proces vás oprávni prekročiť limity RPM.

Odporúča: