Logo sk.boatexistence.com

Je arabský kôň najlepší rdr2?

Obsah:

Je arabský kôň najlepší rdr2?
Je arabský kôň najlepší rdr2?

Video: Je arabský kôň najlepší rdr2?

Video: Je arabský kôň najlepší rdr2?
Video: Red Dead Redemption 2 🤠 JAK NA TO #1 - NEJLEPŠÍ KŮŇ | CZ | Danteho Let's Play 2024, Smieť
Anonim

Arabské kone sú kategorizované ako „nadradené“a sú vhodné pre všetky druhy práce. Z arabských koní je arabský kôň Rose Grey Bay najlepší kôň RDR2, ktorý ponúka extrémne vysoké štatistiky, keď je plne naviazaný.

Stojí arabský kôň za to RDR2?

Prečo ten kôň stojí za námahu

Plne zviazaný biely Arab dokáže behať dlhé vzdialenosti pri svojou pôsobivou maximálnou rýchlosťou a pôsobí to takmer ako cheat ako budete križovať mapu pri plnení misií alebo výziev. Takto rýchly kôň je veľkou inováciou počas prvých hodín hry.

Je čierny Arab najlepší kôň v RDR2?

V stajni si môžete kúpiť tri kone, pričom Čierny Arab má najvyššie atribúty…. Čierny arabský kôň vás vyjde na dosť peňazí, ale investícia sa rozhodne oplatí. Môže to pôsobiť ako veľká podpora, keď neskôr v hre prevezmete niektoré z náročnejších misií.

Kto má najlepšieho koňa v RDR2?

Kone, o ktorých sme zistili, že majú celkovo najvyššie štatistiky – spolu s najlepším ovládaním – sú dva kone arabského plemena, ktoré sú dostupné iba u konkrétnych stajne, v Saint Denis alebo na jednom z miest Epilógu, po dosiahnutí kapitoly 4 alebo Epilógu 1, v tomto poradí.

Sú plnokrvníci dobré RDR2?

Ich dobrá výdrž a akcelerácia ich robí ideálnymi na preteky na krátke vzdialenosti. Toto plemeno je známe svojou rýchlosťou a obratnosťou, hoci môže byť nemotorné, ak je príliš zatlačené. … Plnokrvné kone sú známe svojou rýchlosťou a obratnosťou, čo z nich robí vynikajúce dostihové kone.

Odporúča: