Logo sk.boatexistence.com

Prečo je cameron boyce v hubie halloween?

Obsah:

Prečo je cameron boyce v hubie halloween?
Prečo je cameron boyce v hubie halloween?

Video: Prečo je cameron boyce v hubie halloween?

Video: Prečo je cameron boyce v hubie halloween?
Video: Adam Sandler Pays Tribute to Cameron Boyce 2024, Smieť
Anonim

Sandler sa tiež objavil bez uznania v epizóde Boyceovho sitcomu Disney Channel Jessie v roku 2013. V skutočnosti mal Boyce hrať mladého tyrana v lahôdkárstve v Hubie Halloween, rolu, ktorú nakoniec stvárnil Karan Brar, ktorý tiež hral po boku Boycea vo filme Jessie.

Prečo uctili Cameron Boyce v Hubie Halloween?

Sandler ocenil Boycea na konci Hubieho Halloweenu pretože zosnulý herec bol členom rodiny Happy Madison Prvýkrát spolupracovali na komédii Grown Ups z roku 2010, v ktorej Sandler stvárnil hollywoodsky agent menom Lenny Feder a Boyce sa objavili ako Sandlerov syn na obrazovke, Keithie Feder.

Je Hubie Halloween venovaný Cameron Boyce?

Najnovší film Adama Sandlera, Hubie Halloween, ktorý mal premiéru na Netflixe 7. októbra, obsahuje počas titulkov poctu Cameron Boyce. Venovanie, na ktorom je aj fotografia zosnulého herca, znie: „Príliš skoro odišiel a je jedným z najláskavejších, najúžasnejších, najzábavnejších a najtalentovanejších detí, aké sme poznali.

Ako Adam Sandler ocenil Cameron Boyce?

V máji Sandler oslávil Boyceove 21. narodeniny tým, že poctil hviezdu Disney Channel v úprimnom príspevku na sociálnej sieti. „Také skvelé dieťa,“napísal vtedy komik o hercovi „Jessie“. "Všetkým nám veľmi chýba. Najmä jeho neuveriteľná rodina."

Ako vnímal Adam Sandler Cameron Boyce?

Na konci svojho filmu na Netflixe, Hubie Halloween, Sandler zdieľal sladký odkaz Boyceovi viac ako rok po jeho smrti. … "S láskou na pamiatku CAMERON BOYCE," znie pocta."Odišlo príliš skoro a je to jedno z najláskavejších, najúžasnejších, najzábavnejších a najtalentovanejších detí, aké sme poznali. "

Odporúča: