Logo sk.boatexistence.com

Zložky v matnej mini pšenici?

Obsah:

Zložky v matnej mini pšenici?
Zložky v matnej mini pšenici?

Video: Zložky v matnej mini pšenici?

Video: Zložky v matnej mini pšenici?
Video: Всего 1 ложка этих мощных семян! Неоценимое воздействие на суставы и кости 2024, Smieť
Anonim

Celozrnná pšenica, cukor, obsahuje 2 % alebo menej celozrnná múka, hnedý ryžový sirup, želatína, zeleninová šťava pre farbu, prírodnú arómu, farbu extraktu z papriky, citrónovú kyselina, betakarotén pre farbu, BHT pre sviežosť.

Sú pre vás Frosted Mini Wheats zlé?

Matené mini pšenice Veľkosť zhryzu

Možno sa vám zdá, že 12 gramov cukru znie trochu prehnane, ale v porovnaní s inými cereáliami pre deti s 15 až 20 gramami cukru Frosted Mini Obsah cukru v pšenici nie je zlý, vzhľadom na obsah vlákniny. Frosted Mini-Wheats má veľmi vysoký obsah vlákniny.

Prečo sú mrazené mini pšenice také zlé?

Frosted Mini-Wheats je vyrobený z celozrnnej pšenice, obsahuje geneticky modifikované zložky a obsahuje pridané cukry - prispieva k vysokému množstvu sacharidov.

Sú Mini Wheats zdravým občerstvením?

Matené mini-pšenice sú zdravé so všetkými týmito vitamínmi a minerálmi, mali by ste si však dávať pozor na ich obsah cukru. „Mrazená“časť znamená, že každá porcia má 11 gramov cukru. … Celkove majú Frosted Mini-Wheats celkovo nižší obsah cukru ako mnohé iné druhy raňajkových cereálií.

Čo je zdravšie hrozienkové otruby alebo matné mini pšenice?

Podľa správy pre investorov z roku 2012, ktorú vydala spoločnosť Kellogg's, sa Mini-Wheats považujú za skvelú voľbu na raňajky, pretože majú nízky obsah cukru (iba 12 gramov!) a nízky obsah sodíka (5 miligramov) na porciu. … Hrozienkové otruby sú v skutočnosti horšie ako minipšenice, pokiaľ ide o obsah cukru.

Odporúča: