Logo sk.boatexistence.com

Existuje ešte kníhkupectvo borders?

Obsah:

Existuje ešte kníhkupectvo borders?
Existuje ešte kníhkupectvo borders?

Video: Existuje ešte kníhkupectvo borders?

Video: Existuje ešte kníhkupectvo borders?
Video: Трансильвания Румыния 🇷🇴 Путешествие в Салина Турда Алба Юлия и Сибиу. Отель и достопримечательности 2024, Smieť
Anonim

Zdá sa, že pre reťazec kníhkupectiev Borders je po všetkom. Firma bude zlikvidovaná – teda rozpredaná po kusoch – a takmer 11 000 zamestnancov príde o prácu. 400 zostávajúcich predajní reťazca zatvorí svoje brány do konca septembra.

Je Borders to isté ako Barnes and Noble?

Barnes & Noble víta Borders®, Waldenbooks®, Brentano's® a všetkých ich zákazníkov, aby objavili ich ďalšie skvelé čítanie v Barnes & Noble, najväčšom maloobchodnom kníhkupectve v krajine.

Čo sa pokazilo v kníhkupectve Borders?

Nedostatok diverzifikácie: Nakoniec Borders zlyhal, pretože nemal žiadne iné príjmy okrem fyzických kníh a periodíkZvážte súperov: Barnes & Noble: Na Vianoce 2010 sa predal milión kníh Nook. Amazon: Kedysi tradičný predajca kníh, teraz predáva viac kníh Kindle ako fyzických kníh.

Vráti sa niekedy kníhkupectvo Borders?

Zdá sa, že pre reťazec kníhkupectiev Borders je po všetkom. Spoločnosť bude likvidovaná – to znamená rozpredaná na kusy – a takmer 11 000 zamestnancov príde o prácu. Zvyšných 400 obchodov reťazca zatvorí svoje brány do konca septembra.

Sú tu ešte knihy Borders?

Začiatkom tohto týždňa federálny sudca na Manhattane rozhodol, že držitelia darčekových kariet Borders – v hodnote približne 210 miliónov dolárov – majú smolu. Kníhkupec zatvoril svoj posledný obchod koncom roka 2011 a teraz sú jeho výnimočné darčekové karty oficiálne worthless.

Odporúča: