Logo sk.boatexistence.com

Ako bezpečný je bremerton wa?

Obsah:

Ako bezpečný je bremerton wa?
Ako bezpečný je bremerton wa?

Video: Ako bezpečný je bremerton wa?

Video: Ako bezpečný je bremerton wa?
Video: 17 Things You MUST KNOW Before Moving to Bremerton, WA 2022 2024, Smieť
Anonim

S mierou kriminality 37 na tisíc obyvateľov má Bremerton jednu z najvyšších mier kriminality v Amerike v porovnaní so všetkými komunitami všetkých veľkostí – od najmenších miest po úplne najväčšie mestá. Pravdepodobnosť, že sa človek stane obeťou násilného alebo majetkového trestného činu, je jedna ku 27.

Je Silverdale WA bezpečný?

Šanca stať sa obeťou násilného alebo majetkového trestného činu v Silverdale je 1 ku 62. Na základe údajov o kriminalite FBI, Silverdale nie je jednou z najbezpečnejších komunít v Amerike V porovnaní s Washingtonom má Silverdale mieru kriminality, ktorá je vyššia ako 44 % miest a obcí v štáte všetkých veľkostí.

Ako bezpečný je Poulsbo WA?

Šanca stať sa obeťou násilného alebo majetkového trestného činu v Poulsbo je 1 z 39Na základe údajov o kriminalite FBI nie je Poulsbo jednou z najbezpečnejších komunít v Amerike. V porovnaní s Washingtonom má Poulsbo mieru kriminality vyššiu ako 71 % miest a obcí v štáte všetkých veľkostí.

Je Kingston WA bezpečný?

Šanca stať sa obeťou násilného alebo majetkového trestného činu v Kingstone je 1:56. Na základe údajov o kriminalite FBI, Kingston nepatrí medzi najbezpečnejšie komunity v Amerike V porovnaní s Washingtonom má Kingston mieru kriminality vyššiu ako 53 % miest a obcí v štáte všetkých veľkostí.

Je Kingston dobré miesto na život?

hoci zlé verejné školy a nočný život Kingston je skvelé mesto, je veľmi bezpečné a všetko je super blízko, keď je v lete pekne, vonku je toľko vecí, ktoré môžete robiť ale v zime nie je veľa práce. V súčasnosti žijem so svojou manželkou v Kingstone vo Washingtone. Túto oblasť absolútne milujeme.

Odporúča: