Logo sk.boatexistence.com

Potrebujem na odlet do Luxemburska test na covid?

Obsah:

Potrebujem na odlet do Luxemburska test na covid?
Potrebujem na odlet do Luxemburska test na covid?

Video: Potrebujem na odlet do Luxemburska test na covid?

Video: Potrebujem na odlet do Luxemburska test na covid?
Video: Sac de survie (longue durée) complet - Survivre ou VIVRE? 2024, Smieť
Anonim

Na ďalšie posilnenie ochrany budú teraz neočkovaní cestujúci – či už občania USA, LPR alebo malý počet vyňatých neočkovaných cudzích štátnych príslušníkov – musieť preukázať dokumentáciu negatívneho vírusového testu zo vzorky odobratej do jedného dňa cesty alebo dokumentácie o uzdravení z COVID-19 za posledných 90 …

Ste povinní absolvovať test na COVID-19, aby ste mohli letieť späť do USA?

Od cestujúcich v leteckej doprave, ktorí cestujú do USA, sa vyžaduje, aby predložili negatívny výsledok testu na COVID-19 alebo dokumentáciu o uzdravení. Letecké spoločnosti musia pred nástupom na palubu potvrdiť všetkým cestujúcim negatívny výsledok testu alebo dokumentáciu o uzdravení.

Musím byť testovaný na COVID-19 pred alebo po ceste do USA, ak som bol očkovaný?

• Ak cestujete do Spojených štátov amerických, nemusíte sa pred cestou ani po nej testovať, ani sa nemusíte po ceste dostať do karantény.

Čo mám robiť, ak som v zámorí a nemôžem sa dať otestovať pred letom počas pandémie COVID-19?

Cestujúci by sa mali obrátiť na leteckú spoločnosť ohľadom možností zmeny dátumu odletu, aby mali čas na test, zistiť, či letecká spoločnosť identifikovala možnosti testovania alebo či sú dostupné možnosti na zmenu ich letu na tranzit cez miesto, kde môžu sa nechať otestovať pred nástupom na posledný let do Spojených štátov.

Potrebujem negatívny test na COVID-19, ak cestujem medzi štátmi USA, ale prechádzam cez cudziu krajinu?

Ak ste si rezervovali itinerár zo štátu alebo územia USA do iného štátu alebo územia USA a v itinerári máte let s prestupom cez cudziu krajinu, nemusíte byť testovaní. Príkladom takejto situácie je trasa rezervovaná medzi Severnými Mariánami (územie USA) a pevninou USA cez Japonsko.

Odporúča: