Logo sk.boatexistence.com

Potrebujem test PCr na vstup do Spojeného kráľovstva?

Obsah:

Potrebujem test PCr na vstup do Spojeného kráľovstva?
Potrebujem test PCr na vstup do Spojeného kráľovstva?

Video: Potrebujem test PCr na vstup do Spojeného kráľovstva?

Video: Potrebujem test PCr na vstup do Spojeného kráľovstva?
Video: What countries require a COVID-19 test to enter? 2024, Smieť
Anonim

Pred cestou do Anglicka si musíte urobiť test na COVID-19, ak: nespĺňate podmienky na cestu do Anglicka ako plne zaočkované. boli v krajine alebo na území na červenom zozname počas 10 dní pred vaším príchodom do Anglicka.

Aký typ testu na covid sa vyžaduje na cestu do Spojených štátov?

Test musí byť vírusový test SARS-CoV-2 (test amplifikácie nukleovej kyseliny [NAAT] alebo antigénový test) s povolením na núdzové použitie (EUA) od amerického Úradu pre kontrolu potravín a liečiv (FDA).

Čo mám robiť, ak som v zámorí a nemôžem sa dať otestovať pred letom počas pandémie COVID-19?

Cestujúci by sa mali obrátiť na leteckú spoločnosť ohľadom možností zmeny dátumu odletu, aby mali čas na test, zistiť, či letecká spoločnosť identifikovala možnosti testovania alebo či sú dostupné možnosti na zmenu ich letu na tranzit cez miesto, kde môžu sa nechať otestovať pred nástupom na svoj posledný let do Spojených štátov.

Je test PCR na COVID-19 presný?

PCR testy zostávajú zlatým štandardom na zistenie aktívnej infekcie COVID-19. Testy presne odhalili prípady COVID-19 od začiatku pandémie. Vysoko vyškolení klinickí odborníci sú zruční v správnej interpretácii výsledkov testov PCR a upozornení, ako je toto od WHO.

Existuje diagnostický test na COVID-19?

Áno, FDA vydala povolenia na núdzové použitie (EUA) pre rôzne typy testov COVID-19. Niektoré testy sa používajú na diagnostiku vírusu, ktorý spôsobuje infekciu COVID-19, zatiaľ čo iné testy sa používajú na zistenie nedávnej alebo predchádzajúcej infekcie COVID-19.

Odporúča: