Logo sk.boatexistence.com

Bol úkryt 2021 zrušený?

Obsah:

Bol úkryt 2021 zrušený?
Bol úkryt 2021 zrušený?

Video: Bol úkryt 2021 zrušený?

Video: Bol úkryt 2021 zrušený?
Video: Я работаю в Страшном музее для Богатых и Знаменитых. Страшные истории. Ужасы. 2024, Apríl
Anonim

VEREJNÉ OZNÁMENIE TÝMTO POSKYTUJEME, že pravidelné zasadnutie mestskej rady v úkryte plánované na 11. novembra 2021 bolo zrušené a presunuté na 10. novembra 2021 o 18:30. na oslavu Dňa veteránov.

Bude tam úkryt v roku 2021?

Hideout Festival sa už v roku 2021 nebude konať. Festival sa vráti 3. - 7. júla 2022 a všetky vstupenky zostanú v platnosti aj na budúcoročné vydanie. Celé vyhlásenie z festivalu si môžete prečítať kliknutím sem.

Môžem vrátiť peniaze za lístok na úkryt?

Hideout bude vrátenie celkových nákladov na rezerváciu mínus rezervačný poplatok, cestovné poistenie a akékoľvek poplatky za správu, ktoré vám vznikli, ak ste v minulosti vykonali zmeny v rezervácii. Ak chcete uplatniť nárok na akékoľvek iné aspekty svojej cesty, obráťte sa na svojho poskytovateľa cestovného poistenia.

Koľko rokov musíte mať na Hideout Festival?

Ak máte menej ako 18, uistite sa, že si rodič alebo zákonný zástupca („Váš 1.4 dospelý“) prečítal tieto Zásady ochrany osobných údajov. Na používanie platformy musíte mať povolenie od dospelej osoby a vstupenky na podujatie si môže kúpiť, žiaľ, iba vaša dospelá osoba.

Ako zrušíte úkryt?

Vami vykonané zmeny a zrušenia: Akákoľvek žiadosť o zrušenie alebo doplnenie nám musí byť zaslaná písomne, e-mailom, a nadobudne účinnosť v čase, keď ju dostaneme. Uistite sa, že ste pred cestou dostali písomné potvrdenie o akýchkoľvek zmenách vo vašej rezervácii.

Odporúča: