Logo sk.boatexistence.com

Prečo nefunguje aol na iphone?

Obsah:

Prečo nefunguje aol na iphone?
Prečo nefunguje aol na iphone?

Video: Prečo nefunguje aol na iphone?

Video: Prečo nefunguje aol na iphone?
Video: 3 Ways To Fix iPhone Email Not Working 2024, Smieť
Anonim

Vyhľadajte aktualizácie aplikácie a systému – Ak chcete skontrolovať aktualizácie aplikácie AOL Mail, navštívte obchod s aplikáciami svojho zariadenia. Ak chcete skontrolovať aktualizácie systému, navštívte ponuku nastavení zariadenia. … Odinštalovanie/ Preinštalovanie aplikácie AOL Mail – Na vybraných zariadeniach môžete odinštalovať a znova nainštalovať aplikáciu AOL Mail, aby ste pomohli zmierniť akékoľvek problémy.

Prečo AOL prestal fungovať na mojom iPhone?

Ak aplikácia AOL na vašom mobilnom zariadení nefunguje, nebuďte frustrovaní. … Ak sa vám pri pokuse o prihlásenie alebo pridanie účtu v aplikácii AOL zobrazuje chybové hlásenie, možno budete musieť obnoviť svoje heslo. Aktualizujte softvér svojho zariadenia. Aplikácia AOL funguje najlepšie na najnovšej verzii softvéru iOS.

Ako dosiahnem, aby AOL fungoval na mojom iPhone?

Funguje to takto:

  1. Otvorte aplikáciu „Nastavenia“na zariadení iPad alebo iPhone.
  2. Posuňte zobrazenie nadol a vyberte „Heslá a účty“(v starších verziách systému iOS vyberte namiesto toho „Pošta“)
  3. V sekcii účtov vyberte „Pridať účet“.
  4. Ako typ účtu vyberte „AOL“.

Prečo môj e-mail AOL prestal fungovať?

Vymažte vyrovnávaciu pamäť prehliadača

Keď v AOL Mail chýbajú e-maily, je to často spôsobené niekoľkými jednoduchými vecami; buď je správa v nesprávnom priečinku, v nastaveniach vášho poštového klienta tretej strany, alebo váš účet bol deaktivovaný z dôvodu nečinnosti.

Prečo môj e-mail zrazu nefunguje na mojom iPhone?

Uistite sa, že je váš telefón pripojený k internetu Možno budete musieť obnoviť nastavenia siete, ktoré ovládajú, ako sa váš iPhone pripája k mobilnej sieti a Wi-Fi. 2. Skúste sa prihlásiť do svojho e-mailu na inom zariadení alebo sa u svojho poskytovateľa e-mailových služieb ubezpečte, že systém nie je dočasne mimo prevádzky.

Odporúča: