Bola Betty White vydatá?

Obsah:

Bola Betty White vydatá?
Bola Betty White vydatá?

Video: Bola Betty White vydatá?

Video: Bola Betty White vydatá?
Video: What If Golden Girls had Slappy White instead of Betty White? 2024, Október
Anonim

Betty Marion White Ludden je americká herečka, komička, autorka a zástankyňa dobrých životných podmienok zvierat. Whiteová, priekopníčka ranej televízie, bola jednou z prvých žien, ktoré mali kontrolu pred a za …

Mala Betty White deti?

Nie, slávna televízna osobnosť nemala žiadne vlastné deti. Keď sa Betty na to pýtali, povedala, že jej prirodzene nutkavá povaha by dosť sťažila sústrediť sa na deti a zároveň na kariéru.

Vydala sa Betty White niekedy?

14. júna 1963 sa White vydala za televízneho moderátora a osobnosť Allena Luddena, s ktorým sa zoznámila v jeho hernej šou Password ako hosťa celebrít v roku 1961, a jej legálne meno bolo zmenené na Betty White Ludden. … White sa od Luddenovej smrti znovu neoženil.

Kto bolo najbohatšie zlaté dievča?

Najbohatšie zlaté dievča je Betty White. Odkedy hrá Rose zo seriálu The Golden Girls sedem sezón, White si urobila meno. Zaujímavé je, že dokonca začala v šoubiznise pracovať zadarmo.

Koľko rokov boli Betty White a Allen Ludden manželmi?

Ona a Ludden boli manželmi 18 rokov, kým Ludden nezomrel na rakovinu žalúdka v roku 1981, keď mal White 59 rokov. Whiteová neľutuje, že ukončila svoje prvé dve manželstvá, aj keď priznala, že rozvody boli pravdepodobne jej vinou.

Odporúča: