Logo sk.boatexistence.com

Zahŕňajú údaje o prehrávaní videa youtube?

Obsah:

Zahŕňajú údaje o prehrávaní videa youtube?
Zahŕňajú údaje o prehrávaní videa youtube?

Video: Zahŕňajú údaje o prehrávaní videa youtube?

Video: Zahŕňajú údaje o prehrávaní videa youtube?
Video: Какие кератомы и папилломы самые опасные. Как действовать безошибочно? 2024, Smieť
Anonim

Vstupenky na video vám sprístupnia streamovanie filmov, seriálov a iného videoobsahu na YouTube, VuClip Videos, DStv Now a Showmax. Vstupenky platia len na určité obdobie a možno ich použiť na všetky uvedené služby. Pozrite si video nižšie a dozviete sa o nich viac.

Čo sú dáta prehrávania videa Vodacom?

Video Play je nový produkt Video on Demand od spoločnosti Vodacom, ktorý vám umožňuje sledovať najnovšie filmy, seriály, detské relácie a hudobné videá, nech ste kdekoľvek … Môžete zaplatiť za filmy a seriály pomocou vysielacieho času alebo ich pripísaním na účet, čo znamená, že nepotrebujete kreditnú kartu.

Ako môžem použiť dáta YouTube na Vodacom?

Ak si chcú zákazníci užiť prístup k dátovým balíkom Everyday-ta, musia si jednoducho kúpiť balík cez aplikáciu My Vodacom alebo 135111Balík bude prideľovaný v rovnakých denných množstvách počas doby platnosti s pridelením na YouTube. Napríklad zákazník, ktorý sa rozhodne pre 30 GB Everyday-ta!

Čo sú video dáta MTN?

YouTube Video streaming pack je dátový plán založený na čase, ktorý vám umožňuje sledovať videá na YouTube z ľubovoľného „Všetky naše dáta sú PREČ!“

Odporúča: