Logo sk.boatexistence.com

Znamená viac smd jasnejšie?

Obsah:

Znamená viac smd jasnejšie?
Znamená viac smd jasnejšie?

Video: Znamená viac smd jasnejšie?

Video: Znamená viac smd jasnejšie?
Video: COB led strip VS SMD led strip 2024, Smieť
Anonim

Čipy SMD 2835 vyzerajú veľmi podobne ako čipy 3528, ale používajú novšiu technológiu a zvyčajne sú oveľa efektívnejšie. To znamená, že pre ekvivalentný výkon môžu byť oveľa, oveľa jasnejšie Sú menšie ako čipy 5050 (2,8 mm x 3,5 mm). Robia to najlepšie z hľadiska pracovného osvetlenia a dokonca aj pracovného osvetlenia.

Je vyššia SMD lepšia?

Hoci je COB LED efektívna, SMD LED má ešte vyššiu úroveň účinnosti Je to preto, že na watt sa vyprodukuje viac lúmenov. Inými slovami, získate viac svetla s menším príkonom. SMD LED tiež vytvára širší svetelný lúč, čo znamená, že svetlo nepotrebuje taký veľký chladič ako COB LED.

Ktorý SMD je najjasnejší?

V súčasnosti je najjasnejšia SMD LED dostupná na trhu v sérii LED 5050, 5730. Musíte uviesť špecifikáciu príslušnej LED spolu s jej číslom, pretože tieto čísla predstavujú iba fyzické rozmery.

Ktoré LED diódy sú najjasnejšie?

Áno, ako vidíte v tabuľke vyššie, 5630 LED diód sú zďaleka najjasnejšie, ale nie je to spôsobené len väčšou plochou osvetlenia. Do výstupu LED diódy vstupujú ďalšie faktory (merané vo svetelnom toku/lúmenoch). Dôvody súvisia s dizajnom čipu a množstvom energie, ktorú odoberajú.

Je 5630 LED jasnejších ako 5050?

5630 (5730) LED je v podstate natiahnutá 5050 LED s oveľa širším pozorovacím uhlom. Vďaka tomu je 5630 (5730) LED najjasnejšia zo všetkých 3 s najnižšou spotrebou energie na watt. Širší uhol uľahčuje vyžarovanie jasnejšieho výstupu s rovnakým výkonom.

Odporúča: