Logo sk.boatexistence.com

Bola ap bio zrušená?

Obsah:

Bola ap bio zrušená?
Bola ap bio zrušená?

Video: Bola ap bio zrušená?

Video: Bola ap bio zrušená?
Video: 🔴 LEVELING RISKS IN BINARY OPTIONS TRADING - PROFIT $29,000 | Binary Options Strategy | Options 2024, Smieť
Anonim

Bio je americký komediálny televízny seriál, ktorý mal premiéru 1. februára 2018 na stanici National Broadcasting Company (NBC) ako náhradu v polovici sezóny. Vysielal sa na NBC dve sezóny do 13. júna 2019 a na ďalšie sezóny sa presunul do Peacock. … Mike O'Brien vytvoril sériu a je opakujúcim sa spisovateľom.

Zrušili A. P. Bio?

Jedna z vôbec prvých Peacockových sérií s pôvodným scenárom je späť na ďalšiu osemdielnu sériu, takže väčšina z nás sa už pýta, či môžeme získať ďalšie. A. P. Bio, ktoré pôvodne vysielala NBC, bolo zrušené už po dvoch sezónach.

Stále sa vyrába A. P. Bio?

Peacock obnovil svoju komédiu A. P. Bio pre 4. sériu, potvrdila vo štvrtok streamovacia služba NBCUniversal. Sezóna s ôsmimi epizódami je naplánovaná na 2021. … Peacock si vybral komédiu pre tretiu sériu po tom, čo ju po dvoch sériách zrušila NBC.

Bude 4. sezóna A. P. Bio?

Všetkých osem epizód štvrtej série A. P. Bio bude k dispozícii od 2. septembra 2021.

Je A. P. Bio obnovený na sezónu 3?

A. P. Bio, bývalá komédia NBC, ktorá bola privedená z mŕtvych ako prvý polhodinový originál streamera, sa vráti vo štvrtej sezóne na platformu podporovanú reklamami. Rovnako ako jeho tretia séria, ktorá sa poklonila v septembri, aj štvrtý cyklus bude pozostávať z ďalších ôsmich epizód a vráti sa v roku 2021.

Odporúča: