Logo sk.boatexistence.com

Zrušili Mickeyho a pretekárov roadsterov?

Obsah:

Zrušili Mickeyho a pretekárov roadsterov?
Zrušili Mickeyho a pretekárov roadsterov?

Video: Zrušili Mickeyho a pretekárov roadsterov?

Video: Zrušili Mickeyho a pretekárov roadsterov?
Video: Ларри Лессиг: Переосмысливая ремикс 2024, Smieť
Anonim

Mickey And The Roadster Racers od Disney Junior Zrušené po 3 sezónach (Exkluzívne!) Mickey And The Roadster Racers odjazdili svoje posledné preteky.

Stále vyrábajú Mickey Mouse Clubhouse?

6. novembra 2016 bola klubovňa Mickeyho Mouse zrušená od Disney Junior a Mickey chcel odísť do dôchodku a nový život, tak sa rozhodol, že bude pokračovať v klubovni, kým Disney pracoval na novej show s názvom Mickey and the Roadster Racers.

Kedy W alt Disney prestal vyjadrovať Mickey Mouse?

' “povedala režisérka Lauren MacMullan v telefonickom rozhovore z W alt Disney Animation Studios v Burbanku v Kalifornii. Keď pracovali na „Get a Horse!“, pani MacMullan a jej tím potrebovali dočasný dialóg, a tak vytiahli zvuk Disneyho hlasu Mickeyho medzi rokmi 1928 a 1947

Prečo W alt Disney prestal vyslovovať Mickey Mouse?

Vzhľadom na záväzky s inými projektmi Disney prestal W alt Disney vyrábať šortky Mickey Mouse po Disneyho The Simple Things v roku 1953. Po jeho smrti na rakovinu v roku 1966 to bola jeho posledná skratka s Mickey Mouseom.

Čo to znamená, keď Mickey Mouse povie Meeska Mooska?

Čarovné slovíčka, Meeska Mooska Mickey Mouse, sú odvodené od Mickey Mouse Club. Po vyslovení slov sa objaví klubovňa Ak niekto povie slová nesprávne, časti klubovne sa odpoja a odplávajú preč, ako je zrejmé z epizódy „Mickey's Great Clubhouse Hunt.

Odporúča: