Logo sk.boatexistence.com

Mali by ste podpísať zmluvu o zastúpení kupujúceho?

Obsah:

Mali by ste podpísať zmluvu o zastúpení kupujúceho?
Mali by ste podpísať zmluvu o zastúpení kupujúceho?

Video: Mali by ste podpísať zmluvu o zastúpení kupujúceho?

Video: Mali by ste podpísať zmluvu o zastúpení kupujúceho?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Smieť
Anonim

Keď príde na vec Prečítanie a vyjednanie podmienok zmluvy o zastupovaní kupujúceho je kľúčové, ale ak chcete, aby niekto čo najlepšie zastupoval vaše záujmy a myslíte to s nákupom s pomocou agenta vážne, mali by ste odložiť latte a podpísať.

Aký je hlavný dôvod, prečo by mal kupujúci podpísať zmluvu o zastúpení kupujúceho?

Chráni vaše práva klienta

Podľa článku 1 Etického kódexu „Pri zastupovaní kupujúceho, predávajúceho, prenajímateľa, nájomcu alebo iného klienta ako agent REALTORS®zaväzujú sa chrániť a presadzovať záujmy svojho klienta .“

Ako vystúpim zo zmluvy o zastúpení kupujúceho?

Môžete požiadať makléra, aby vás oslobodil od zmluvy o zastúpení kupujúceho. TREC však nemá právomoc požadovať od makléra, aby vás oslobodil od zmluvy. Ak vás maklér odmietne oslobodiť od vašej zmluvy o zastupovaní kupujúceho, mali by ste požiadať o radu súkromného právnika.

Môžem zrušiť zmluvu so svojím maklérom?

A: Áno, zmluvu môžete ukončiť so svojou realitnou kanceláriou Podmienky, za ktorých je možné ukončiť zmluvu, by mali byť uvedené v zmluve. … Väčšina dohôd o kótovaní však stanovuje platbu provízie, ak predávajúci predčasne ukončí zmluvu alebo inak zablokuje alebo zakáže predaj nehnuteľnosti.

Sú sprostredkovateľské zmluvy kupujúceho vynútiteľné?

3. Sú dohody s maklérom kupujúceho vynútiteľné? … Zmluvy sú právne vymožiteľné a vytvárajú očakávania pre obe strany v transakcii.

Odporúča: