Logo sk.boatexistence.com

Ktorý je lepší obs alebo streamlabs?

Obsah:

Ktorý je lepší obs alebo streamlabs?
Ktorý je lepší obs alebo streamlabs?

Video: Ktorý je lepší obs alebo streamlabs?

Video: Ktorý je lepší obs alebo streamlabs?
Video: OBS Studio vs Streamlabs OBS, which is better? 2024, Smieť
Anonim

Streamlabs OBS je v konečnom dôsledku pokrokom OBS so zvýšenou funkčnosťou. Streamlabs OBS je v podstate rovnaký kód OBS prepracovaný s lepším používateľským zážitkom. Tento softvér je tiež zadarmo a ponúka ešte jednoduchší proces inštalácie ako OBS.

Oplatí sa používať Streamlabs OBS?

Áno, Streamlabs Prime absolútne stojí za to, pretože za malý poplatok získate prístup k stovkám vlastných prekrytí, jedinečným upozorneniam, prístup ku všetkým aplikáciám v obchode s aplikáciami Streamlabs, schopnosť multi-streamu a ďalšie. … Už len kvôli tomu stojí Streamlabs Prime za to.

Je OBS na CPU jednoduchšie ako Streamlabs?

Minimálne využitie CPU: Z testu, ktorý som vykonal, OBS spotreboval minimálne zdroje CPU. Vďaka tomu je vaša hrateľnosť a streamovanie plynulé v porovnaní so Streamlabs OBS. Kód s otvoreným zdrojovým kódom: Rovnako ako Streamlabs je kód OBS s otvoreným zdrojom.

Ktorý OBS je najlepší na streamovanie?

Streamlabs OBS je skvelá voľba pre streamerov, ktorí chcú slobodu a prispôsobenie OBS Studio, ale s užívateľsky prívetivejším rozhraním. Chýba mu niekoľko pokročilejších funkcií OBS Studio, ale tie nemusia nevyhnutne vyžadovať všetci streameri.

Je Streamlabs OBS lepší ako Twitch?

Ak chcete streamovať iba na Twitchi, použite Twitch Studio … OBS ako také je náročné na streamovanie, ale ak používate Streamlabs alebo StreamElements (obe používajú OBS) na streamovanie vašich akcií na viacerých platformách. Nakoniec, ak nemáte výkonný počítač, mali by ste zvážiť použitie OBS Studio.

Odporúča: