Logo sk.boatexistence.com

Je potrebný synchronizátor spolupráce?

Obsah:

Je potrebný synchronizátor spolupráce?
Je potrebný synchronizátor spolupráce?

Video: Je potrebný synchronizátor spolupráce?

Video: Je potrebný synchronizátor spolupráce?
Video: Why do we need collaboration? 2024, Júl
Anonim

Pamätajte na to, že Adobe Collaboration Synchronizer je potrebný na spustenie ďalšieho softvéru súvisiaceho s Adobe Toto je dobré len vtedy, ak práve používate Adobe Reader. Dúfame, že vám tento článok pomohol obnoviť niektoré systémové prostriedky vypnutím nástroja Adobe Collaboration Synchronizer.

Mám vypnúť Adobe Collaboration Synchronizer pri spustení?

Synchronizácia vytvára lokálne kópie údajov nájdených na serveri, takže k údajom máte prístup, aj keď je tento server nedostupný. Ak nepristupujete k údajom v sieti, môžete toto spustenie zakázať. Táto položka pri spustení sa spustí automaticky od položky v priečinku Po spustení v ponuke Štart.

Na čo slúži Adobe Collaboration Synchronizer?

AdobeCollabSync podrží súbor PDF otvorený, aj keď bol súbor zatvorený v aplikácii Acrobat, bráni Flare v prepísaní novej verzie. Ďakujeme za vaše riešenie; teraz môžeme používať náš softvér, ktorý nepochádza od Adobe, bez zásahu spoločnosti Adobe!

Je AcroTray potrebný pri spustení?

Používa sa v rôznych oblastiach vrátane obchodu, IT, administratívnych služieb a vzdelávacej dokumentácie. Používatelia však dostanú softvérový komponent s názvom AcroTray nainštalovaný s aplikáciou Adobe Acrobat. Tento program sa načíta automaticky pri spustení bez toho, aby ste ho museli používať

Čo robí synchronizátor Acrobat Reader?

Adobe Synchronizer je pomocná aplikácia, ktorá sa inštaluje s Adobe Acrobat 8 a Reader 8. Beží na na pozadí počítačového systému a zachováva presnosť súborov, ku ktorým má prístup viacero používateľov.

Odporúča: