Logo sk.boatexistence.com

Prečo je v tejto básni chlapec zasiahnutý smútkom?

Obsah:

Prečo je v tejto básni chlapec zasiahnutý smútkom?
Prečo je v tejto básni chlapec zasiahnutý smútkom?

Video: Prečo je v tejto básni chlapec zasiahnutý smútkom?

Video: Prečo je v tejto básni chlapec zasiahnutý smútkom?
Video: 🎶 ДИМАШ SOS. История выступления и анализ успеха | Dimash SOS 2024, Smieť
Anonim

Je smutný, pretože všetky spomienky na detské časy išli do prístavu s loptou. Básnik tu hovorí, že chlapec je veľmi smutný, pretože lopta, ktorá teraz spadla do vody, mu pripomína tie sladké spomienky, na časy, keď ju vlastnil. Táto strata je pre neho neznesiteľná a je zasiahnutý smútkom.

Prečo je chlapec zasiahnutý smútkom?

chlapec bol príliš šokovaný a zarmútený na to, aby počúval akýkoľvek zmysel. 2. básnik si tiež všimol, že chlapec sa pokúša postaviť alebo znášať stratu sám prostredníctvom sebapochopenia, ktoré je oveľa viac reflexívne a bičujúce.

Prečo sa chlapec v básni na plese trasie od smútku?

Odpoveď: Chlapec bol po strate lopty veľmi rozrušený. Bol naplnený smútkom, ktorý ho veľmi zasiahol. Úžasne stál strnulo, premožený žiaľom, chvel sa a hľadel dolu, kde stratil loptu.

O čom presne hovorí báseň o plese?

zhrnutie. Táto báseň od Johna Berrimana je o strate niečo, čo máte radi, a naučili sa vyrásť Je o malom chlapcovi, ktorý sa po prvý raz vo svojom mladom živote učí aké to je zažiť smútok nad stratou milovaného vlastníctva – jeho lopty.

Malo by sa chlapcovi dovoliť smútiť za stratou lopty Prečo alebo prečo nie, čo je hlavnou myšlienkou básne?

Áno. Chlapec by mal mať možnosť smútiť, pretože strata je dôležitou súčasťou života Ak človek nečelí stratám na malej úrovni, zlomí sa pri veľkých stratách. Človek by mal poznať stratu, aby sa naučil vážiť si veci, pretože city sú najväčšie vlastnosti človeka.

Odporúča: