Logo sk.boatexistence.com

Vyrábajú sa hadicové produkty v Austrálii?

Obsah:

Vyrábajú sa hadicové produkty v Austrálii?
Vyrábajú sa hadicové produkty v Austrálii?

Video: Vyrábajú sa hadicové produkty v Austrálii?

Video: Vyrábajú sa hadicové produkty v Austrálii?
Video: Russian TYPICAL (24 Hour) Supermarket Tour: Tvoy Dom 2024, Smieť
Anonim

Hoselink je 100% austrálska rodinná spoločnosť. Naše produkty sa vyrábajú na rôznych miestach vrátane, ale nie sú obmedzené na Austráliu (hnojivá), Čínu a Taiwan.

Kde sídli Hoselink?

Popredná austrálska spoločnosť s online záhradníckymi potrebami

Od hnojív cez šampóny na čistenie áut až po solárne záhradné svetlá, záhradné nožnice, nožnice a nožnice, Hoselink má na sklade spoľahlivý produkt, ktorý vyhovuje všetkým potrebám záhradkárstva. So sídlom v Sydney predávame priamo zákazníkom po celej Austrálii.

Kto vlastní Hoselink?

Tim Kierath Tim je generálny riaditeľ a zakladateľ spoločnosti Hoselink. Tim, ktorý pochádza z účtovníctva, nikdy nebol predurčený zostať v korporátnom svete. Tim bol zapojený do rôznych podnikateľských aktivít až do roku 1998, keď dostal nápad na vysokokvalitné hadicové fitingy bez prasknutia.

Predáva Bunnings Hoselink?

Q. Kde si môžem kúpiť produkty Hoselink? … Produkty Hoselink je možné zakúpiť iba priamo u nás a aby sme to uľahčili, doručujeme do celej Austrálie s bezplatným doručením pri objednávkach nad 30 USD. Produkty Hoselink nenájdete v obchodoch, ako sú Bunnings, Mitre-10 alebo u iných predajcov.

Je Hoselink dobrý?

Kvalita. Existuje dobrý dôvod, prečo väčšina ľudí hodnotí hadicové navijaky Hoselink 5/5 hviezdičkami a hovorí, že je to jediná značka hadíc, ktorú si kúpia – kvalita! Tieto hadice robia to, čo hovoria, sú spoľahlivé a ľahko sa používajú. Je to už viac ako 18 mesiacov, čo sme si kúpili naše a ja som sa pridal k skupine spokojných zákazníkov.

Odporúča: