Je kristoffer polaha havajský?

Obsah:

Je kristoffer polaha havajský?
Je kristoffer polaha havajský?

Video: Je kristoffer polaha havajský?

Video: Je kristoffer polaha havajský?
Video: Polaha Chautauqua - Mystery 101 2024, Septembra
Anonim

Skorý život. Polaha sa narodila v Rene v Nevade manželom Esther a Jeromeovi Polahovým. "Napriek svojmu havajsky znejúcemu priezvisku Polaha je Čech." Jeho otec bol sudcom okresného súdu vo Washoe. Polaha je najmladší zo štyroch bratov.

Kde býva Kristoffer Polaha a rodina?

Mimo svojej kariéry je Polaha ženatý s bývalou herečkou Julianne Morris a dlhoročný pár má spolu troch chlapcov – Caleba, Judea a Micaha. Sídlia predovšetkým v Los Angeles, zatiaľ čo otec cestuje všade za prácou.

Je Kris Polaha ženatý?

Polaha vydala sa za herečku Julianne Morris 7. júna 2003 vo Windermere Chapel vo Windermere na Floride. Pár má troch synov narodených v rokoch 2004, 2006 a 2011.

Čo teraz robí Kristoffer Polaha?

Polaha je nadchádzajúci film Tima Tebowa Run the Race a hlavnú úlohu vo filme Warner Bros. Wonder Woman 2 po boku Gal Gadot. Polaha sa narodila v Rene v Nevade a je vydatá za herečku Julianne Morris. Majú troch synov.

Ako dlho je Kristoffer Polaha ženatý?

Kristoffer Polaha sa narodil 18. februára 1977 v Reno, Nevada, USA ako Kristoffer Jon Polaha. Je to herec a producent známy z filmov Jurassic World: Dominion (2022), Wonder Woman 1984 (2020) a Where Hope Grows (2014). Od 7. júna 2003 je ženatý s Julianne Morris Majú tri deti.

Odporúča: