Logo sk.boatexistence.com

Čo je odhalenie rozhrania API?

Obsah:

Čo je odhalenie rozhrania API?
Čo je odhalenie rozhrania API?

Video: Čo je odhalenie rozhrania API?

Video: Čo je odhalenie rozhrania API?
Video: Testuj REST: 1. Zoznamujeme sa s API 2024, Smieť
Anonim

1/ Čo odhaľuje API? V podstate ponúkate prístup k vašej obchodnej logike prostredníctvom rozhrania (API) s plnou kontrolou nad tým, čo chcete alebo nechcete ukázať.

Čo to znamená odhaliť údaje?

Vystavenie údajov je , keď sú údaje ponechané v databáze alebo na serveri, aby ich mohol ktokoľvek vidieť. Keď podrobnosti o konfigurácii systémov a aplikácií zostanú online nezabezpečené, môžu byť odhalené citlivé údaje.

Čo znamená odhalenie metódy?

Nazýva sa to odhalenie metódy, keď zverejníme ju pre iné triedy, pretože práve to robíme. Dávame vedieť ostatným triedam o jeho existencii a odstraňujeme ho z úkrytu.

Čo to znamená sprístupniť službu?

Webová služba musí byť zverejnená, aby bola dostupná z iných webových aplikácií a aby bola v súlade so špecifikáciou W3C. Odhalenie webovej služby znamená , že programátor pre ňu vytvorí rozhranie.

Prečo sprístupňujeme údaje prostredníctvom rozhraní API?

Takmer všetky firmy, ktoré používajú akýkoľvek druh modernej technológie, používajú API na určitej úrovni na získavanie údajov alebo interakciu s databázou, ktorú môžu zákazníci použiť Komunikačný protokol definovaný pomocou API umožňuje vývojárom, aby rýchlo a vo veľkom rozsahu vytvárali, pripájali a integrovali aplikácie.

Odporúča: