Logo sk.boatexistence.com

Existujú ešte hlavice?

Obsah:

Existujú ešte hlavice?
Existujú ešte hlavice?

Video: Existujú ešte hlavice?

Video: Existujú ešte hlavice?
Video: Стрижка Лесенка Каскад на средние густые волосы пошагово дома | Мастер - Класс! Уроки стрижек 2024, Júl
Anonim

Warheads (predtým Mega Warheads) je značka kyslých alebo kyslých cukroviniek vyrábaná spoločnosťou Impact Confections so sídlom v Janesville, Wisconsin. … Impact Confections získala značku v roku 2004. V súčasnosti ich vyrába a distribuuje v Spojených štátoch spoločnosť Impact Confections a v Austrálii Universal Candy

Prestali sa hlavice vyrábať?

Šumivé hlavice boli prerušené niekedy krátko po tom, čo boli vyrobené a záznamy o ich reklamách alebo dokonca ich obrázky je ťažké získať. Ďalším sprievodným javom k Warheads je to najlepšie zo slávnostného povzbudzovania s názvom Warheads Candy Canes.

Sú hlavice slabšie?

Teraz ich vyrába spoločnosť Impact Confections. Hlavica je predná časť rakety a časť, ktorá drží výbušniny. Názov cukríkov veľmi dobre vystihuje ich chuť, pretože keď ich jete, máte pocit, že vám v ústach explodujú. Bojové hlavice sú extrémne kyslé cukríky a nie sú určené pre slabých.

Môžu vám hlavice ublížiť?

V ústach sa vám začne hromadiť priveľa bojových hlavíc a kyseliny a začne to poškodzovať tkanivo a povrchy okolo nich. Boli hlásené prípady popálenín jazyka a pľuzgierov, keď ľudia zjedli veľa kyslých cukríkov na jedno posedenie, čo môže tiež spôsobiť poškodenie zubnej skloviny.

Má 7 Eleven bojové hlavice?

7-select, želé fazuľky s hlavicami, sladké a pikantné od 7-Eleven, Inc. obsahuje 0 g nasýtených tukov a 0 mg cholesterolu na porciu. 40 g želé fazuľových bôbov 7-select s hlavicami, sladké a pikantné od 7-Eleven, Inc.

Odporúča: