Logo sk.boatexistence.com

Mám mycoplasma genitalium?

Obsah:

Mám mycoplasma genitalium?
Mám mycoplasma genitalium?

Video: Mám mycoplasma genitalium?

Video: Mám mycoplasma genitalium?
Video: What you should know about mycoplasma genitalium - Online interview 2024, Júl
Anonim

Symptómy Mycoplasma Genitalium Mycoplasma Genitalium typicky spôsobuje zápal močovej trubice Tento stav je známy ako uretritída. Najčastejším príznakom tejto infekcie je výtok z genitálií, vaginálne svrbenie a u žien môže infekcia spôsobiť bolesť pri pohlavnom styku.

Ako zistím, či mám Mycoplasma genitalium?

Príznaky a symptómy infekcie Mycoplasma genitalium

infekcia genitálií spôsobuje uretritídu (infekciu močovej trubice, močového kanála vedúceho z močového mechúra k výstupu na špičke penisu). Symptómy môžu zahŕňať: vodnatý výtok z penisu pocit pálenia v penise pri močení

Aký je pocit Mycoplasma genitalium?

Mycoplasma genitalium (Mgen) je typ baktérie, ktorá sa prenáša sexuálne. Môže spôsobiť vaginálne svrbenie, pálenie pri močení a krvácanie z kože okolo vagíny u žien a výtok z močovej rúry alebo pálenie pri močení u mužov.

Má každý mycoplasma genitalium?

Mycoplasma genitalium predpokladá sa, že infikuje 1 až 2 zo 100 dospelých vo veku 16 až44 rokov v Spojenom kráľovstve, ktorí sú sexuálne aktívni. Doposiaľ sa však pomerne málo štúdií zameralo na to, aká bežná je táto infekcia. Niektorí odborníci sa domnievajú, že Mgen už môže infikovať približne 2 % Európanov a 3 % svetovej populácie.

Môžete mať Mycoplasma genitalium roky bez toho, aby ste o tom vedeli?

Áno. Väčšina ľudí nepociťuje žiadne príznaky s Mycoplasma genitalium. Niektorí ľudia môžu byť infikovaní roky bez toho, aby o tom vedeli.

Odporúča: