Logo sk.boatexistence.com

Potrebujete pre libby preukaz do knižnice?

Obsah:

Potrebujete pre libby preukaz do knižnice?
Potrebujete pre libby preukaz do knižnice?

Video: Potrebujete pre libby preukaz do knižnice?

Video: Potrebujete pre libby preukaz do knižnice?
Video: Аманда Палмер: Искусство просить 2024, Smieť
Anonim

Áno, budete potrebovať čitateľský preukaz pre každú knižnicu, z ktorej si chcete požičať Do Libby môžete pridať viacero knižníc a dokonca môžete pridať viacero kariet pre každú knižnicu. … Viac informácií o získaní karty nájdete v tomto článku pomocníka alebo sa obráťte na knižnicu, ktorá vás zaujíma.

Môžem používať OverDrive bez čitateľskej karty?

Aj keď si vytvoríte účet OverDrive, na prihlásenie do knižnice a požičiavanie digitálnych titulov budete stále potrebovať čitateľský preukaz.

Ako môžem používať Libby zadarmo?

Je Libby voľne použiteľná? Áno, Libby je úplne zadarmo. Aplikáciu Libby si môžete bezplatne nainštalovať z obchodu s aplikáciami na vašom zariadení a všetok digitálny obsah z vašej knižnice si môžete bezplatne požičať s platným preukazom do knižnice.

Ako získam prístup ku knižnici na Libby?

1. Prístup k viacerým knižniciam

  1. Prejdite na ikonu Libby > klepnite na Pridať knižnicu.
  2. Nájdite svoju knižnicu: Pomocou vyhľadávacieho poľa nájdite svoju knižnicu podľa mena, mesta alebo PSČ. Klepnutím na Zobraziť knižnice na mape vyhľadajte knižnice vo svojom okolí.
  3. Klepnite na položku Prihlásiť sa pomocou mojej knižničnej karty a prihláste sa.
  4. Klepnite na Vstup do knižnice.

Čo je to knižničný preukaz v aplikácii Libby?

S Libby si môžete zadarmo požičať e-knihy, digitálne audioknihy a časopisy z vašej knižnice. Stačí vám čitateľský preukaz. Keď Libby prvýkrát otvoríte, budete hľadať svoju knižnicu. Potom môžete preskúmať zbierku a okamžite si požičať tituly alebo miesta.

Odporúča: