Logo sk.boatexistence.com

Čo je elektrochemicky aktívny povrch?

Obsah:

Čo je elektrochemicky aktívny povrch?
Čo je elektrochemicky aktívny povrch?

Video: Čo je elektrochemicky aktívny povrch?

Video: Čo je elektrochemicky aktívny povrch?
Video: Какие кератомы и папилломы самые опасные. Как действовать безошибочно? 2024, Smieť
Anonim

Mery povrchu. … Aby bolo jasné, elektrochemicky aktívny povrch predstavuje oblasť materiálu elektródy, ktorá je prístupná elektrolytu, ktorý sa používa na prenos náboja a/alebo skladovanie.

Ako zistíte elektrochemicky aktívnu plochu povrchu?

ECSA=QH/ (mpt x 210 x 10^-6); kde „QH“je celkový náboj týkajúci sa adsorpcie H+ na integrovanej ploche píku adsorpcie/desorpcie vodíka; 'mpt' je aktívna hmotnosť Pt katalyzátora (gm^2) na GCE. 1.

Čo je ECSA v palivových článkoch?

elektrochemicky aktívny povrch (ECSA) je dôležitý parameter pri skúmaní a vývoji elektród pre palivové články. Na stanovenie ECSA membránových palivových článkov s polymérnym elektrolytom existujú rôzne metódy in situ aj ex situ.

Čo je ECSA katalyzátor?

Elektrochemický povrchová plocha a využitie katalyzátora sú kritickými výkonnostnými metrikami pre vývojárov a výrobcov zostavy katalyzátorov a membránových elektród (MEA). Technika určovania elektrochemického povrchu (ECSA) elektród palivových článkov pomocou CV analýzy sa používa už niekoľko desaťročí.

Ako zistíte, či má CV dvojvrstvovú kapacitu?

Vezmite aktuálnu šírku CV (v ampéroch, vyberte bod v CV, kde sa nevyskytuje faradaický proces) a vydeľte ju rýchlosťou skenovania CV (V/s). Ampéry sú coulomby/s delené voltami/s=coulomby / volty, čo je Farrads.

Odporúča: