Logo sk.boatexistence.com

Ako vyzerajú trichómy, keď sú hotové?

Obsah:

Ako vyzerajú trichómy, keď sú hotové?
Ako vyzerajú trichómy, keď sú hotové?

Video: Ako vyzerajú trichómy, keď sú hotové?

Video: Ako vyzerajú trichómy, keď sú hotové?
Video: Полный курс TypeScript за час | Тайпскрипт для начинающих 2024, Júl
Anonim

Môžete ich vidieť v rôznych farbách od mliečne bielej až po svetložltú Keď sú trichómy číre a priesvitné, znamená to, že na zber je priskoro. Keď má vaša rastlina trichómy s poločistou farbou, je čas na zber a púčiky sú v najlepšom štádiu s lepšou potenciou.

Aké sú štádiá trichómov?

Existujú v podstate štyri štádiá vývoja trichómu, ako je uvedené vyššie: Jasné, zamračené, jantárové a zmiešané. Každá z týchto fáz má rôzne dôsledky na účinky napätia a môže byť skvelým indikátorom toho, kedy treba zberať.

Môžu trichómy prejsť z oblačnosti na jasno?

Ako trichómy dozrievajú, menia sa z jasného na zamračené až jantárové. Ich stupeň zrelosti je možné skontrolovať pomocou lupy, klenotníckej/fotografovej lupy alebo mikroskopu (odporúčame zväčšenie aspoň 30).

Ako rýchlo trichómy menia farbu?

Ako rýchlo trichómy menia farbu? Táto premenná do značnej miery závisí od kmeňa. Niektoré prechody nastanú do 5 dní od kvitnutia, kým iné trvajú až 2 týždne. Nezabudnite svoje trichómy kontrolovať každý deň.

Ako zistíte, či sú trichómy jasné alebo zamračené?

Jasné trichómy sú zdravé počas celého rastu, pretože rastlina neustále vytvára nové. Ak zbierate úrodu, keď je väčšina (70 percent alebo viac) púčikov zakalená, budú mať energickejšie maximum. Toto obdobie najvyššej oblačnosti je vtedy, keď je THC najsilnejšie.

Odporúča: