Logo sk.boatexistence.com

Je nescafe dolce gusto nespresso kompatibilné?

Obsah:

Je nescafe dolce gusto nespresso kompatibilné?
Je nescafe dolce gusto nespresso kompatibilné?

Video: Je nescafe dolce gusto nespresso kompatibilné?

Video: Je nescafe dolce gusto nespresso kompatibilné?
Video: L'OR Barista Coffee Machine: Things To Know // Capsules Compatibility, Features, Maintenance 2024, Apríl
Anonim

HiBREW 4-v-1 multifunkčný kávovar na espresso Dolce Gusto kompatibilný s kapsulou Nespresso, kapsulou Dolce Gusto a mletou kávou, talianska vysokotlaková pumpa 19 barov, 1450 W (fialová) Získajte viac informácií o bezplatnom vrátení.

Môžem použiť kapsuly Nescafe Dolce Gusto v kávovare Nespresso?

Bohužiaľ, aj keď znejú podobne a sú vo vlastníctve tej istej spoločnosti, skutočné systémy kapsúl sú veľmi odlišné a nie sú vzájomne zameniteľné. Čo v podstate znamená, že kávové kapsuly kompatibilné s Nescafe® Dolce Gusto® alebo Dolce Gusto ® sa nezmestia do kávovarov Nespresso®

Sú Dolce Gusto a Nespresso rovnaké?

Je Nespresso a Dolce Gusto to isté? Nie! Sú to rôzne systémy kapsúl. Kapsuly týchto dvoch značiek sa od seba úplne líšia veľkosťou, hustotou a materiálmi.

Aké pody sú kompatibilné s Nescafe Dolce Gusto?

Pods Dolce Gusto, kompatibilné možnosti. Nescafé už ponúka viac ako 40 rôznych druhov nápojov pre svoje automaty Dolce Gusto. Tým sa však výber nekončí! Iné spoločnosti vyrábajú kvalitné kávové kapsuly navrhnuté pre systémy Dolce Gusto.

Môžete použiť Aldi pody v Dolce Gusto?

Sortiment kávových kapsúl AldiKáva v štýle baristu po celý deň? To ponúkajú naše kávové kapsuly Alcafé. Či už používate kávovar Aldi, Nespresso alebo Dolce Gusto, naše kávové kapsuly sa dodávajú v širokej škále síl a chutí, takže si svoju dokonalú kávu môžete pripraviť kedykoľvek počas dňa. Úžasné!

Odporúča: