Logo sk.boatexistence.com

Čo je to top tether?

Obsah:

Čo je to top tether?
Čo je to top tether?

Video: Čo je to top tether?

Video: Čo je to top tether?
Video: VERSAFIX (up to 2018) - Installing the Seat | ISOFIX and Top Tether 2024, Júl
Anonim

Top Tether. Popruh je popruh pripevnený k hornej časti operadla konvertibilného alebo kombinovaného sedadla a pripája sa k ukotveniu popruhu vo vozidle (niekedy ho staršie príručky k vozidlám nazývajú „horný popruh“). Hovoríme o tom ako o hornom pripojení, pretože je to jasný spôsob, ako si to predstaviť.

Má moje auto horný popruh?

Vo väčšine áut je bod horného popruhu umiestnený na zadnej strane sedadla vozidla. Niekedy ho nájdete nižšie na spodnej časti operadla a v niektorých autách je na podlahe kufra.

Požaduje sa v Austrálii top tether?

Áno. Všetky austrálske detské autosedačky smerujúce dozadu a dopredu vyžadujú použitie horného popruhu. Toto sa naďalej vyžaduje pre všetky detské autosedačky smerujúce dozadu a dopredu, vrátane všetkých detských autosedačiek kompatibilných s AS/NZS 1754 ISOFIX.

Čo je to tether a kedy ho používate?

Obchodníci používajú tether ako náhradu za doláre. Dá sa ľahko prevádzať medzi burzami alebo ľuďmi namiesto prevodu peňazí cez banky. Tether sa dá ľahko kúpiť a predať a je k dispozícii na mieste, kde nakupujete svoje kryptomeny.

Na čo sa tether používa?

Tether (USDT) je stablecoin, typ kryptomeny, ktorej cieľom je udržať stabilné valuácie kryptomien. Tether používajú krypto investori, ktorí sa chcú vyhnúť extrémnej volatilite iných kryptomien a zároveň zachovať hodnotu v rámci krypto trhu.

Odporúča: