Logo sk.boatexistence.com

Musím priskrutkovať prírubu WC?

Obsah:

Musím priskrutkovať prírubu WC?
Musím priskrutkovať prírubu WC?

Video: Musím priskrutkovať prírubu WC?

Video: Musím priskrutkovať prírubu WC?
Video: Монтаж каркаса унитаза 2024, Smieť
Anonim

Príruba by mala byť pripevnená k podlahe. Nasušte záchod, aby ste sa uistili, že sa nekýve. Ak sa kýva, použite podložky, aby ste zabránili kývaniu - samotné dotiahnutie skrutiek pravdepodobne nezastaví kývanie, ale riskujete prasknutie toalety alebo zlomenie príruby.

Mám odskrutkovať prírubu WC?

Po nastavení každej príruby sa uistite, že ste ju priskrutkovali k podlahe, aby sa nezdvíhala, keď dotiahnete záchod. Priskrutkujte prírubu cez otvory dodané v prírube pomocou betónových alebo drevených kotiev, ktoré sú pozinkované alebo mosadzné, aby nehrdzaveli a nezlomili sa.

Koľko skrutiek potrebujem na prírubu WC?

7. Pomocou račňového kľúča utiahnite štyri nerezové skrutky, ktoré pripevňujú prírubu k podlahe.

Aký typ skrutiek sa používa na upevnenie príruby?

Bežné typy prírubových skrutiek sú šesťhranné zúbkované, Grade 5, oceľové, pozinkované; šesťhran, 150 000 PSI, oceľ, hladká; a 12-bodová, legovaná oceľ, hladká povrchová úprava.

Ako pripevníte prírubu WC k betónu?

Na pripevnenie príruby WC k betónovej doske použite kotvy Tapcon alebo podobný typ skrutiek do muriva/betónu. Ak používate plastový prírubový krúžok, dávajte pozor, aby ste krúžok nepopraskali prílišným zaskrutkovaním kotiev. Keď je toaletná príruba na svojom mieste, ste pripravení nainštalovať toaletu s novým voskovým krúžkom.

Odporúča: