Logo sk.boatexistence.com

Bude starlink dobrý na hranie?

Obsah:

Bude starlink dobrý na hranie?
Bude starlink dobrý na hranie?

Video: Bude starlink dobrý na hranie?

Video: Bude starlink dobrý na hranie?
Video: Can you game on Starlink? | TechManPat 2024, Júl
Anonim

Starlink bude čoskoro schopný podporovať konkurenčné online hranie, vďaka pripravovaným vylepšeniam latencie, povedal generálny riaditeľ SpaceX Elon Musk. … V súčasnosti sa latencie satelitnej internetovej siete SpaceX môžu pohybovať od viac ako 20 milisekúnd až po 88 ms.

Zmení Starlink hru?

A Starlink rozhodne zmení hru pre tých z z ponuky tradičných alebo slušných širokopásmových možností, za predpokladu, že používatelia môžu túto službu skutočne získať a dovoliť si ju.

Zlepšuje sa ping Starlink?

Ping by sa mal v nadchádzajúcich mesiacoch dramaticky zlepšiť. Naším cieľom je <20 ms. V podstate by ste mali byť schopní hrať konkurenčné FPS hry cez Starlink. … Podľa predstaviteľov SpaceX by Starlink mohol preniesť službu do oblastí po celom svete už v septembri.

Zlepší Starlink latenciu?

CEO SpaceX Elon Musk plánuje znížiť latenciu na Starlink, satelitnej internetovej sieti spoločnosti, na pod 20 milisekúnd.

Ako má Starlink nízku latenciu?

So svojou (plánovanou) sieťou až 46 000 malých satelitov (nakoniec 12 000 na začiatok) na nízkej obežnej dráhe a prepojením pomocou laseru based optická komunikácia vo vákuu, môže táto infraštruktúra poraziť akúkoľvek pozemnú komunikáciu v zmysle latencie a dokonca rýchlosti.

Odporúča: