Logo sk.boatexistence.com

Ako zomrel chuck mcgill?

Obsah:

Ako zomrel chuck mcgill?
Ako zomrel chuck mcgill?

Video: Ako zomrel chuck mcgill?

Video: Ako zomrel chuck mcgill?
Video: Inmate kills cellmate and hides body without guards noticing 2024, Smieť
Anonim

Sezóna 4. Chuck zomiera v ohni, ktorý založil. Jimmy je šokovaný Chuckovou smrťou a je presvedčený, že je na vine sám kvôli interakcii s poisťovňou. Howard verí, že Chuckova smrť bola jeho chyba, pretože prinútil Chucka odísť do dôchodku.

Zabil sa Chuck, aby sa lepšie volal Saul?

Táto epizóda predstavuje posledné pravidelné vystúpenie Chucka McGilla. … Avšak McKean potvrdil, že Chuck je skutočne mŕtvy, a uviedol: „Zdalo sa, že toto bol akýsi koniec Chuckovej kapitoly v živote Jimmyho McGilla-slash-Saul Goodman.

Prečo Jimmyho nezaujíma, že Chuck zomrel?

„Chcela, aby ukázal a pocítil túto obrovskú priepasť smútku a straty, ale on tam ešte nebol,“vysvetlil Odenkirk.“Mal toľko nevôle voči svojmubratovi – a v mnohých ohľadoch oprávnene. Takže Jimmy tam jednoducho nebol, aby takto smútil, aspoň nie na chvíľu.“

Akú duševnú chorobu má Chuck McGill?

Charles Lindbergh "Chuck" McGill, Jr.

Chuck tvrdil, že trpí elektromagnetickou hypersenzitivitou (EHS) -- v podstate nežiaducou fyzickou reakciou na elektrické zariadenia - - pre neho bolo náročné viesť normálny život. V skutočnosti sa však ukázalo, že Chuckov stav bola duševná choroba.

Ako Chuck zradil Jimmyho?

Chuck sa nechcel len pomstiť Jimmymu, ale chcel aj ukončiť svoju právnickú kariéru. Chuck predstieral, že sa duševne zrútil a oklamal Jimmyho, aby priznal pravdu o Mesa Verde Samozrejme, Chuck tajne nahral Jimmyho a pomocou nahrávky oklamal Jimmyho, aby ho fyzicky napadol.

Odporúča: