Logo sk.boatexistence.com

Čo sú subdodávateľské práce?

Obsah:

Čo sú subdodávateľské práce?
Čo sú subdodávateľské práce?

Video: Čo sú subdodávateľské práce?

Video: Čo sú subdodávateľské práce?
Video: Program for utilities 2024, Marec
Anonim

Subdodávateľské zmluvy sú prax prideľovania alebo outsourcingu časti záväzkov a úloh vyplývajúcich zo zmluvy inej strane, známej ako subdodávateľ Subdodávateľské zmluvy prevládajú najmä v oblastiach, kde sú zložité projekty sú normou, ako napríklad stavebníctvo a informačné technológie.

Čo je práca subdodávateľa?

Čo je subdodávateľ? Subdodávateľ je osoba, ktorá je najatá hlavným dodávateľom (ďalší generálny dodávateľ/projektoví manažéri), aby dokončila konkrétnu prácu ako súčasť celkového projektu a je zvyčajne platená za služby poskytované projekt pôvodným generálnym dodávateľom.

Ako funguje byť subdodávateľom?

Subdodávateľov najímajú nezávislí dodávatelia, a nie spoločnosť alebo jednotlivci na vykonávanie konkrétnej práce. Často sa subdodávatelia špecializujú na danú oblasť a nepracujú ako všestranní obchodníci. Nezávislí alebo generálni dodávatelia vyhľadávajú subdodávateľov práve kvôli tejto špecializácii.

Čo znamená subdodávateľská práca uveďte príklad?

Subdodávateľská zmluva je zmluva medzi firmou, ktorá je zamestnaná na vykonanie úlohy, a inou firmou, ktorá súhlasí s vykonaním časti tejto úlohy. …

Čo sú subdodávateľské služby?

Subdodávateľské služby znamenajú služby poskytované v Zariadeniach tretími stranami, ktoré sú na základe zmluvy so Savor týkajúce sa ktorejkoľvek časti Služieb, ako je uvedené v tejto zmluve.

Odporúča: