Logo sk.boatexistence.com

Zrušila by sa záruka?

Obsah:

Zrušila by sa záruka?
Zrušila by sa záruka?

Video: Zrušila by sa záruka?

Video: Zrušila by sa záruka?
Video: САМЫЙ СТРАШНЫЙ дом С ДЕМОНОМ / THE MOST SCARY HOUSE WITH GHOSTS 2024, Apríl
Anonim

Za určitých okolností, najmä ak spotrebiteľ použil produkt na niečo iné, ako je určený, obchodník sa môže rozhodnúť nedodržať podmienky záruky tým, že ich prehlási za neplatnéAj keď je vaša písomná záruka neplatná, môžete byť chránení implicitnou zárukou. …

Môžu zrušiť vašu záruku?

Je možné, že výrobca alebo predajca zruší záruku alebo odmietne záručné opravy. Aby tak urobili, musia byť schopní preukázať, že nesprávne opravy, nesprávna údržba alebo nesprávne upgrady viedli k poškodeniu komponentu, ktorý je predmetom sporu týkajúceho sa vašej záruky.

Ako zaniká záruka na auto?

Existuje mnoho dôvodov, pre ktoré môže vaše auto stratiť záruku.… Taktiež, ak svoje auto neopravíte v autorizovanom servise, výrobca stratí platnosť záruky. Akákoľvek mechanická alebo elektrická úprava, pokiaľ nie je schválená výrobcom, tiež zruší vašu záruku.

Čo stráca záruku, ak sa odstráni?

Nálepky s nápisom „po odstránení záruka neplatná“sa často nachádzajú na zariadeniach, v mnohých prípadoch zakrývajúce skrutky, ktoré by umožnili niekomu otvoriť produkt a skontrolovať jeho vnútorné komponenty. Nálepky môžu uvádzať či sa spotrebiteľ pokúsil vykonať „neoprávnenú opravu“

Čo znamená neplatnosť záruky?

Výrobca alebo poskytovateľ môže zrušiť vašu záruku ak nedodržíte zmluvné podmienky. Niektoré situácie spôsobia neplatnosť celej záruky, čo znamená, že už nebudete môcť uplatniť nároky na opravu.

Odporúča: