Logo sk.boatexistence.com

Malo by sa v ústnom podaní spájať slová?

Obsah:

Malo by sa v ústnom podaní spájať slová?
Malo by sa v ústnom podaní spájať slová?

Video: Malo by sa v ústnom podaní spájať slová?

Video: Malo by sa v ústnom podaní spájať slová?
Video: Marlin Firmware - VScode PlatformIO Install - Build Basics 2024, Smieť
Anonim

Idiom slovo z úst, prvýkrát použité v roku 1500, je poangličtinou latinského výrazu viva voce, čo doslovne znamená so živým hlasom, ale zvyčajne sa prekladá ako ústne slovo. Pri použití ako prídavné meno pred podstatným menom sa fráza delí pomlčkou ako v ústnom podaní.

Ako používate ústne vyjadrenie?

ústne | Obchodná angličtina

proces povedať ľuďom, ktorých poznáte o konkrétnom produkte alebo službe, zvyčajne preto, že si myslíte, že je dobrý a chcete ich povzbudiť, aby to vyskúšali: prostredníctvom/prostredníctvom ústne podanie Väčšinu našich klientov získavame ústnym podaním.

Ktorý presne zapadá do idiomu ústne?

Význam Word of Mouth

Definícia: Šírenie informácií prostredníctvom verbálnej komunikácie. Keď sa niečo robí ústne, ľudia sa o tom rozprávajú neformálne, nie písaním alebo písaním. Veľa vecí sa šíri ústnym podaním.

Aký je príklad slova s pomlčkou?

Všimnite si, že zložené slová s pomlčkou sa najčastejšie používajú vtedy, keď sa slová spájajú, aby vytvorili prídavné meno pred podstatným menom. Napríklad: štyridsaťakrová farma . pracovník na plný úväzok.

Čo znamená slovné spojenie ústne?

fráza podstatného mena. Definícia ústneho podania (zápis 2 z 2): ústna komunikácia najmä: ústna, často neúmyselná publicita.

Odporúča: