Logo sk.boatexistence.com

Kedy použiť rdl 1?

Obsah:

Kedy použiť rdl 1?
Kedy použiť rdl 1?

Video: Kedy použiť rdl 1?

Video: Kedy použiť rdl 1?
Video: Всего 1 ложка этих мощных семян! Неоценимое воздействие на суставы и кости 2024, Smieť
Anonim

Používajte RDL Astringent raz alebo dvakrát denne, ráno alebo večer. Pre lepšie a bezpečnejšie výsledky používajte RDL Sunblock Cream cez deň na ochranu pred slnkom a RDL Whitening Cream počas noci na hydratáciu pokožky.

Aké RDL by som mal použiť ako prvý?

Pre tmavší tón pleti začnite s RDL Babyface Adstringent 3 Naneste dostatočné množstvo na vatový tampón a naneste ho len na postihnuté miesta. Adstringent by sa nemal vtierať do tváre, pretože to spôsobí podráždenie pokožky. Po aplikácii adstringentu 3 ho nechajte minútu pôsobiť a potom naneste hydratačný krém.

Môže RDL odstrániť pupienky?

RDL baby face 3 obsahuje aktívne zložky: hydrochinón, tretinoín a vitamín E. Hydrochinón zosvetľuje tmavú pokožku a odstraňuje škvrny. Tretinoín odstraňuje pupienky, čierne bodky a biele bodky. … Je to účinná rýchla podpora pre tvár, pery, uši a krk.

Ako používate RDL toner?

Návod na použitie: RDL Clarifying Toner jemne a rovnomerne utrite na tvár a krk kúskom bavlny. Používajte dvakrát denne. Pre najlepšie výsledky použite RDL Whitening Cream po použití tohto produktu.

Ako používate čistič RDL?

Popis

  1. Jednoduchý čistiaci prostriedok na tvár.
  2. Sieť. Hmotn. 250 ml.
  3. Návod na použitie: Navlhčite kúsok bavlny RDL Babyface Facial Cleanser with Plain. Naneste na tvár a krk, kým sa dôkladne nevyčistí.
  4. Upozornenia a opatrenia: Aplikácii sa treba vyhnúť, ak je koža poranená alebo zapálená.
  5. LEN NA EXTERNÉ POUŽITIE.

Odporúča: