Logo sk.boatexistence.com

Kedy sa vráti bukový dom?

Obsah:

Kedy sa vráti bukový dom?
Kedy sa vráti bukový dom?

Video: Kedy sa vráti bukový dom?

Video: Kedy sa vráti bukový dom?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Smieť
Anonim

Bohužiaľ, neplánujeme druhú sezónu Beecham House. Najlepší spôsob, ako zostať v obraze o tom, čo sa vysiela na MASTERPIECE, je prihlásiť sa na odber nášho e-mailového bulletinu a sledovať nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Bude 2. séria pre Beecham House?

Podľa webovej stránky Masterpiece nemáme v pláne posunúť sa vpred s ďalšou sezónou Zdá sa, že diváci sa jednoducho budú musieť vyrovnať s tým, že nevedia, čo sa stalo s malým Augustom. Všetkých šesť epizód Beecham House sa streamuje na PBS Passport a na kanáli PBS Masterpiece na Amazon Prime Video.

Prečo bol Beecham House zrušený?

V exkluzívnom rozhovore pre Express.co.uk, Chadha o zrušení povedal: „Myslím si, že je to jedna z tých show, ktoré mali masívne sledovanie a niektoré z našich čísel sú neuveriteľne vysoké. “Tiež mal veľké ázijské publikum, ktoré je ťažké zmerať, pretože neexistuje spôsob, ako zmerať ázijské publikum.

Bude 2. sezóna pre Belgravia?

Belgravia 2. séria je dobová dráma, ktorá sa točí okolo životov dvoch bohatých domácností – Trenchardovcov a Brockenhurstovcov, ktorých naživo sa zhoduje vždy, keď sa znova objaví 25-ročná skrytá vec, aby ich nasledovala. Prináša nám ho ocenený tím zodpovedný za iniciáciu Downtonského opátstva.

Je tu epizóda 7 Belgravia?

Odvrhnutý syn plánuje svoju pomstu.

Odporúča: