Logo sk.boatexistence.com

Zrušené znamená pozastavené?

Obsah:

Zrušené znamená pozastavené?
Zrušené znamená pozastavené?

Video: Zrušené znamená pozastavené?

Video: Zrušené znamená pozastavené?
Video: 🌟 НОВЫЙ МОНСТР SYRINGEON! СЕКРЕТЫ ГАРТЕН ОФ БАНБАН 4 ГЛАВА! 🔥 Garten of Banban 4 Прохождение 2024, Smieť
Anonim

Pozastavený preukaz znamená vaše vodičské oprávnenie je dočasne odobraté na určité obdobie … Hlavným rozdielom medzi týmito situáciami je, že pozastavený preukaz je dočasný a odobratý preukaz je na dobu neurčitú alebo dokonca trvalé. Preto je odobratá licencia naliehavejším trestom ako pozastavenie.

Čo znamená odvolanie pozastavenia?

Keď sa osoba dopustí určitých dopravných alebo právnych priestupkov, Ministerstvo motorových vozidiel (DMV) jej môže odobrať alebo pozastaviť vodičský preukaz. To znamená že ich preukaz je neplatný a vodič už nemôže legálne riadiť vozidlo.

Čo je horšie, ak je odobratá alebo pozastavená licencia?

Zrušenie je prísnejšie

Ak si myslíte, že pozastavená licencia je zlá, možno by ste mali vedieť, že zrušená licencia je ešte horšiaV prípade, že odsúdenie pod vplyvom návykovej látky bude mať za následok odobratie vodičského preukazu, nebudete mať možnosť nechať si svoj preukaz obnoviť jednoduchým čakaním na určitý čas.

Čo sa stane, ak budete odvolaní?

Sudca rozhodne, čo robiť. Ak schvália návrh na zrušenie, vyberú vám trest (napríklad mesiace skúšobnej doby navyše) alebo vám skúšobnú dobu odoberú. Ak vám sudca zruší skúšobnú dobu, vrátite sa do väzenia alebo väzenia.

Čo to znamená, keď je odobratý vodičský preukaz?

Čo je odobratie vodičského preukazu? Zrušenie vašej licencie znamená, že Ministerstvo motorových vozidiel (DMV) zruší vašu licenciu a nemôžete ju obnoviť. V dôsledku toho už nemôžete legálne prevádzkovať vozidlo.

Odporúča: