Logo sk.boatexistence.com

Prečo bol Bobby ewing zabitý?

Obsah:

Prečo bol Bobby ewing zabitý?
Prečo bol Bobby ewing zabitý?

Video: Prečo bol Bobby ewing zabitý?

Video: Prečo bol Bobby ewing zabitý?
Video: Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige, Kendrick Lamar & 50 Cent FULL Pepsi SB LVI Halftime Show 2024, Smieť
Anonim

Patrick Duffy bol unavený z hrania druhých huslí v šou a myslel si, že chce vo svojej kariére viac, než byť len Bobby Ewing. Takže sa rozhodol opustiť show na konci sezóny 1984-1985 a producenti sa ho rozhodli zabiť. Problém bol v tom, že Bobby bol jedným z hlavných pilierov show.

Čo sa stalo Bobbymu v Dallase?

Bobby James Ewing je fiktívna postava v americkom televíznom seriáli Dallas a jeho oživení v roku 2012. … Bobby bol zabitý v poslednej epizóde sezóny 1984–1985 a Patrick Duffy opustil show na rok. Bobby sa na konci sezóny 1985–1986 vrátil na slávnu „scénu sprchy“.

Prečo Patrick Duffy odišiel na sezónu z Dallasu?

Tento týždeň Duffy povedal ET, že jeho krátky odchod z Dallasu v roku 1985 prišiel pretože sa chcel pustiť do komediálneho projektu „Bol som pripravený,“povedal po siedmej rokov drámy v Dallase. Dodal však: "Nie som si istý, či svet bol." Patrick Duffy odišiel z Dallasu, aby si zahral v komediálnom seriáli.

Kto zastrelil Bobbyho Ewinga v sezóne 8?

Počas finále sezóny 'End Game' bol Bobby zastrelený a zdalo sa, že svietia svetlá. V epizóde 'If First You Don't Succeed' je odhalené Katherine zastrelila Bobbyho, keď bola väčšina svetiel zhasnutá…

Kto zrazil Bobbyho Ewinga autom?

Vo finále 8. sezóny Katherine šoféruje auto smerom k Pam, ale Bobby ju odtlačí z cesty a sám ho zrazí. Bobby neskôr zomiera v nemocnici. Po náraze sa Katherine auto vymklo spod kontroly a ona tiež zomrela.

Odporúča: