Logo sk.boatexistence.com

Aký typ podujatia je turistická indaba?

Obsah:

Aký typ podujatia je turistická indaba?
Aký typ podujatia je turistická indaba?

Video: Aký typ podujatia je turistická indaba?

Video: Aký typ podujatia je turistická indaba?
Video: Why Tourists Became Repulsed by NYC | History of Tourism in New York City 2024, Smieť
Anonim

O Indabe Indaba je jednou z najväčších marketingových udalostí v cestovnom ruchu v africkom kalendári a jednou z troch najlepších udalostí svojho druhu, ktorú musíte navštíviť v globálnom kalendári. Predstavuje najširšiu škálu najlepších turistických produktov južnej Afriky a priťahuje medzinárodných návštevníkov a médiá z celého sveta.

Aký je účel podujatia Indaba?

Cieľom výstavy je uľahčiť vytváranie sietí medzi ľuďmi z rôznych sektorov cestovného ruchu a predviesť najnovšie produkty súvisiace s cestovným ruchom INDABA stojí za návštevu. ktokoľvek, kto je zapojený do cestovného ruchu a pôsobí ako platforma pre tých, ktorí sa chcú dostať do tohto odvetvia.

Prečo je Indaba dôležitá pre cestovný ruch v Južnej Afrike?

Podujatie predstavuje najširšiu škálu najlepších turistických produktov kontinentu a priťahuje medzinárodných kupujúcich a médiá z celého sveta. Indaba je životne dôležitá pre hospodárstvo Južnej Afriky, pretože podporuje vytváranie pracovných miest a podporuje podnikanie a prepojenia, ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou rastu odvetvia cestovného ruchu.

Aký je význam cestovného ruchu v Indabe?

Indaba, ktorá sa každoročne koná v Durbane, poskytuje platformu pre africké krajiny, aby sa prezentovali a predávali ako turistické destinácie Je to tiež príležitosť na dialóg o kolektíve umiestnenie „značky Afrika“s cieľom prilákať viac turistov a rozšíriť africký turistický trh.

Prečo je Indaba dôležitou udalosťou pre Durban ako hostiteľské mesto?

Durban Tourism povedal: „Tento prestížny veľtrh je pre mesto dôležitý, pretože zvyšuje ekonomické vedľajšie produkty pre mesto, zvyšuje tvorbu pracovných miest a mobilizuje medzinárodné, regionálne a domáce návštevníkov nášho mesta“. …

Odporúča: