Logo sk.boatexistence.com

Podľa dátumu začiatku?

Obsah:

Podľa dátumu začiatku?
Podľa dátumu začiatku?

Video: Podľa dátumu začiatku?

Video: Podľa dátumu začiatku?
Video: 7 признаков того, что тебя используют в отношениях. КАК ПОНЯТЬ, ЧТО ДЕВУШКА ТЕБЯ ИСПОЛЬЗУЕТ? 2024, Smieť
Anonim

Dátum nástupu znamená deň, keď sa u Poistenca prvýkrát prejavil symptóm alebo stav, ktorý mohol Poskytovateľ použiť na identifikáciu Choroby alebo Úrazu alebo iného stavu s primeranou presnosťou. Dátum nástupu znamená deň, mesiac a rok, kedy sa v prípade alebo pri podozrení na prípad objavili prvé známky alebo príznaky choroby.

Čo znamená dátum začiatku?

Dátum nástupu je dátum, o ktorom tvrdíte, že ste sa stali zdravotne postihnutými Nie je to nevyhnutne posledný deň, kedy ste pracovali, aj keď často je. Vo všeobecnosti je to dátum, kedy ste sa stali zdravotne postihnutými, a dátum, kedy môžete dokázať, že ste sa stali zdravotne postihnutými. Všetko sa meria od tohto dátumu, vrátane spätných výhod.

Čo znamená dátum nástupu z lekárskeho hľadiska?

Váš dátum nástupu je definovaný ako prvý deň, kedy nemôžete pracovať pre svoje postihnutie.

Čo je začiatok zdravotného postihnutia?

Dátum začiatku invalidity je dátum, kedy ste sa stali práceneschopnými v dôsledku zdravotného stavu, ktorý vás znemožňuje. Platby sa neuskutočňujú spätne, ale začínajú sa dátumom prihlášky za predpokladu, že sú splnené všetky ostatné podmienky oprávnenosti.

Ako sa určuje dátum začiatku?

Na určenie vašej EOD sa SSA pozrie na vašu AOD, kedy ste naposledy pracovali, a čo ukazujú lekárske dôkazy Ak SSA zistí, že sa žiadateľ vrátil do práce po určitú dobu po podaní žiadosti o dávky agentúra pravdepodobne poskytne žiadateľovi EOD dátumu, kedy žiadateľ naposledy pracoval na tejto pozícii.

Odporúča: