Logo sk.boatexistence.com

Bol pán Moseby vo väzení?

Obsah:

Bol pán Moseby vo väzení?
Bol pán Moseby vo väzení?

Video: Bol pán Moseby vo väzení?

Video: Bol pán Moseby vo väzení?
Video: English Story with Subtitles. The Curious Case of Benjamin Button by Francis Scott Fitzgerald 2024, Smieť
Anonim

Moseby, Phill bol odsúdený na rok väzenia zazabitie 21-ročnej Isabel Duarte počas šoférovania opitého. V čase vynesenia rozsudku mal 24 rokov. Išlo o odsúdenie za zabitie a Phill dostal okrem väzenia aj dva roky podmienečne a 350 hodín verejnoprospešných prác.

Prečo išiel pán Moseby do väzenia?

Koncom decembra 1991 bol Lewis zatknutý po tom, čo smrteľne zasiahol Isabel Duarte, obyvateľku Bethesdy, Maryland, pri autonehode. Obvinili ho z usmrtenia a šoférovania v opitosti. … Lewisovi bolo tiež nariadené, aby si po prepustení odpykal dva roky podmienečne a vykonal 350 hodín verejnoprospešných prác.

Kde je pán Moseby teraz?

Hviezda narodená v Uganda od čias svojho Suite Life nazbierala takmer 50 režisérskych titulov, naposledy za televízne programy Mad About You, Bunk'd, No Good Nick, and One Day at a Time, pre ktorú režíroval 15 epizód.

Je pán Moseby mŕtvy?

Philly Lewis je americký herec známy svojou rolou Pán Moseby nezomrel. Lewis, 51-ročný, sa narodil 14. februára 1968. Lewis bol jednou z hlavných postáv seriálu Disney Channel The Suite Life of Zack & Cody a jeho vedľajších produktov.

Je otec pána Mosebyho Londona?

Pán. Moseby je viac otcom Londýna Tiptona ako jej vlastného, ktorý je tu len veľmi zriedka. Pán Moseby naučil Londýn chodiť, abecedu, jazdiť na bicykli, korčuľovať na kolieskových korčuliach a šoférovať.

Odporúča: