Logo sk.boatexistence.com

Kto je eq banka?

Obsah:

Kto je eq banka?
Kto je eq banka?

Video: Kto je eq banka?

Video: Kto je eq banka?
Video: Первый День в ОФИСЕ!! Я - ДИРЕКТОР БАНКА!! ! (чуть не уволили блин) 2024, Smieť
Anonim

Equitable Bank je kanadská banka, ktorá primárne poskytuje služby požičiavania rezidenčných a komerčných nehnuteľností, ako aj osobné bankovníctvo prostredníctvom svojej značky priameho bankovníctva EQ Bank. Banka bola založená v roku 1970 ako The Equitable Trust Company av roku 2013 sa stala bankou Schedule I, ktorá ponúka sporiace produkty.

Kto je vlastníkom EQ Bank?

Equitable Bank spravuje aktíva viac ako 37 miliárd USD a je stopercentnou dcérskou spoločnosťou Equitable Group Inc. Bola založená v roku 1970 ako The Equitable Trust Company a stala sa deviatou kanadskou najväčšia banka podľa plánu I.

Je EQ Bank bezpečná?

EQ Bank, rovnako ako veľké banky, je bezpečná, pretože ichmaterská spoločnosť Equitable Bank je členom CDIC (Canada Deposit Insurance Corporation). Vklady sú poistené CDIC do výšky 100 000 USD na účet. V prípade bankrotu dostanú klienti EQ Bank späť svoje vklady a získané úroky až do výšky 100 000 $ na účet.

Je EQ Bank CDIC poistená?

Informácie o poistení vkladov

EQ Bank je ochranná známka Equitable Bank. Vklady uskutočnené v rámci EQ Bank a Equitable Bank sú súhrnne oprávnené na ochranu CDIC až do výšky 100 000 $, na poistenú kategóriu, na vkladateľa, ako je uvedené v CDIC „Ochrana vašich vkladov“a za predpokladu, že napr. vklady sú splatné v Kanade.

Sú Equitable Bank a EQ Bank rovnaké?

EQ Bank so sídlom v Toronte je ochranná známka Equitable Bank. Equitable Bank je federálne regulovaná banka Schedule I s viac ako 900 zamestnancami v celej Kanade.

Odporúča: