Logo sk.boatexistence.com

Ako získať katalyzátor kryostézie 77k?

Obsah:

Ako získať katalyzátor kryostézie 77k?
Ako získať katalyzátor kryostézie 77k?

Video: Ako získať katalyzátor kryostézie 77k?

Video: Ako získať katalyzátor kryostézie 77k?
Video: Jak odemknout fabii bez klíčů rukama za 2 vteřiny 2024, Smieť
Anonim

Keď sa vám to podarí, Banshee-44 vám ponúkne rad úloh Stasis Trigger, ktorý po dokončení poskytuje katalyzátor Cryosthesia 77K.

Budete potrebovať:

  1. Získajte 75 presných zabití. Strieľajte nepriateľov do hlavy a zabíjajte ich s kritickým poškodením.
  2. Porazte 50 strážcov. …
  3. Porazte 100 bojovníkov.

Čo robí katalyzátor pre Cryosthesia 77K?

Cryosthesia 77k Catalyst prichádza s jedinou, ale dôležitou výhodou s názvom Cold efficiency. Ponúka nasledujúcu výhodu pre zbraň: Rozbitie zamrznutého nepriateľa okamžite doplní zásobník Cryosthesia 77k zo záloh.

Môžete ešte získať Crimson katalyzátor?

Bohužiaľ neexistuje konkrétne miesto ani spôsob, ako získať Destiny 2 Crimson Catalyst, ale dobrou správou je, že môžete ho získať kdekoľvek. Exotický katalyzátor Crimson môže spadnúť kdekoľvek jednoduchým zabíjaním nepriateľov v PvE.

Ako získate Sturm Catalyst 2020?

Ak chcete získať Sturm Catalyst, hráči budú potrebovať na porazenie nepriateľov PVE kdekoľvek na planetoide Nessus. Pokles je náhodný, takže hráč môže potrebovať zabiť pomerne veľa protivníkov - alebo sa môže objaviť na začiatku hry.

Aký vzácny je karmínový katalyzátor?

Crimson Catalyst je náhodná vzácna kvapka vždy, keď hráč kdekoľvek v hre zabije nepriateľa, ktorý nie je strážcom. Nezáleží na tom, či ide o nízkoúrovňového nepriateľa potulujúceho sa prostredím alebo o mocného Fallen číhajúceho v playliste. Každý nepriateľ, ktorý nie je Guardian, môže po smrti odhodiť Crimson Catalyst.

Odporúča: