Logo sk.boatexistence.com

Prečo 5-ročné poistenie pre dvojkolesové vozidlo?

Obsah:

Prečo 5-ročné poistenie pre dvojkolesové vozidlo?
Prečo 5-ročné poistenie pre dvojkolesové vozidlo?

Video: Prečo 5-ročné poistenie pre dvojkolesové vozidlo?

Video: Prečo 5-ročné poistenie pre dvojkolesové vozidlo?
Video: Ako PRIHLÁSIŤ / PREPÍSAŤ Motorové vozidlo [ kompletný návod ] 2024, Smieť
Anonim

Cieľom je zabezpečiť, aby bol poistený maximálny počet dvojkolesových vozidiel na cestách, a znížiť počet nehôd s uplynutými alebo vypršanými zmluvami alebo nepoistenými vozidlami. … Je dôležité poznamenať, že minimálne 5-ročné obdobie je povinné len pre plány poistenia tretích strán

Je povinné uzavrieť poistenie bicykla na 5 rokov?

Na základe rozhodnutia Najvyššieho súdu zo septembra 2018 IRDAI zaviedla povinné 5-ročné poistenie pre všetky nové dvojkolesové vozidlá. … Upozorňujeme, že 5-ročné krytie je povinné iba pre poistenie bicyklov tretích strán (TP).

Aké poistenie je povinné pre dvojkolesové vozidlo?

Preto sú na indickom trhu k dispozícii dva hlavné typy poistenia bicyklov: Zodpovednosť tretej strany a Komplexné poistenie bicyklov. Z nich je povinný plán zodpovednosti.

Čo je pravidlo 5-ročného poistenia?

Poistenie medzi nárazníkom vrátane krytia pre vodiča, pasažierov a vlastníka vozidla by malo byť povinné po dobu 5 rokov. Toto pravidlo bude platiť pre nové vozidlá predané od 1. septembra. PTI.

Je povinné obnoviť poistenie dvojkolesových vozidiel?

Je to nielen povinné, ale pokrýva aj vaše finančné záväzky, a preto je dôležité, aby si majitelia vozidiel obnovili poistenie dvojkolesových vozidiel pred dátumom vypršania platnosti. Zrušenie poistenia bicykla nezabezpečí finančné krytie vyššie uvedených záväzkov.

Odporúča: