Logo sk.boatexistence.com

Bude kadri suspendovaný?

Obsah:

Bude kadri suspendovaný?
Bude kadri suspendovaný?

Video: Bude kadri suspendovaný?

Video: Bude kadri suspendovaný?
Video: Наше приложение CopperCoat: что пошло не так? Это потерпит неудачу? 2024, Smieť
Anonim

Nazem Kadri si odsedí celé svoje 8-zápasové pozastavenie play-off Avalanche po tom, čo nezávislý rozhodca zamietol jeho odvolanie, oznámila NHL v utorok.

Skončilo pozastavenie Kadri?

Vylúčenie zo zápasu útočníkovi Colorado Avalanche Nazemovi Kadrimu na osem potvrdil nezávislý rozhodca, oznámili NHL a NHLPA v spoločnom vyhlásení v utorok.

Ako dlho bude Kadri suspendovaná?

NHL v pondelok popoludní oznámila, že komisár Gary Bettman potvrdil osemzápasový stopku pre útočníka Avalanche Nazema Kadriho. Kadri bol suspendovaný za zásah do hlavy obrancu Blues Justina Faulka v zápase 2 ich série v prvom kole.

Čo sa stalo Kadri?

Útočník Colorado Avalanche Nazem Kadri videl jeho osemzápasový trest za nezákonný zásah, ktorý potvrdil rozhodca hodiny pred 5. zápasom v utorok v sérii druhého kola proti Vegas. Kadri si odsedel už šesť zápasov z trestu, ktorý dostal po nezákonnej kontrole u šéfa St.

Prečo bola Kadri suspendovaná 8?

Vylúčenie na osem zápasov pre útočníka Avalanche Nazema Kadriho potvrdil nezávislý arbiter. Kadri bol suspendovaný za jeho vysoký zásah do obrancu Blues Justina Faulka počas zápasu 2 ich série v prvom kole. Po odvolaní sa na komisára Garyho Bettmana bol Kadriho zákaz potvrdený.

Odporúča: